Counter-Strike: Global Offensive

26.9.2018 – 27.10.2018

Porin Karhuhalli

AIKATAULU JA TULOKSET: https://tinyurl.com/csgoosm18

LOHKOJAOT:

LOHKO 1
Spiritus (Tampereen yliopisto)
cExpand (Oulun yliopisto)
Swagkoff (Satakunnan ammattikorkeakoulu)
NDU esports (Maanpuolustuskorkeakoulu)

LOHKO 2
KuoLES (Itä-Suomen yliopisto)
rapukoulu (Itä-Suomen yliopisto)
Khiisseliviikset (Satakunnan ammattikorkeakoulu)
Vilperit (Tampereen ammattikorkeakoulu)

LOHKO 3
XAXA (Tampereen ammattikorkeakoulu)
RahinaTaktiks (Lahden ammattikorkeakoulu)
4Towers (Metropolia Ammattikorkeakoulu)
Setämiehet (Karelia ammattikorkeakoulu)

LOHKO 4
Mainostilaa myynnissä (Metropolia Ammattikorkeakoulu)
HANAA (Metropolia Ammattikorkeakoulu)
Salamis from Kajaani (Kajaanin ammattikorkeakoulu)
Gaming Barracks CSGO (Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu)

-------

Opiskelijakunta SAMMAKKO ja 100k eSports yhteistyössä Opiskelijoiden Liikuntaliiton ja Suomen elektronisen urheilun liitto – SEUL ry:n pamauttavat käyntiin vuoden kovimmat elektroniset kisat!

Ensimmäistä kertaa järjestettävät Counter-Strike: Global Offensive -pelin Opiskelijoiden SM-kisat järjestetään kahdessa vaiheessa. Ensin käydään online-karsinnat, joiden perusteella Porissa Insomnia- verkkopelitapahtumassa järjestettävään lopputurnaukseen kutsutaan neljä joukkuetta mittelemään mitaleista.

Kilpailuun voi osallistua kuka tahansa korkeakouluopiskelija. Kaikki turnauksen ottelut striimataan kokonaisuudessaan.

Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/1869684233121331/?ti=cl

AIKATAULU

Ilmoittautuminen: 21.9. mennessä
Online-karsinnat: 26.9. – 17.10.
Finaalit: Verkkopelitapahtuma Insomniassa pe-la 26.-27.10.

JOUKKUE

Joukkueeseen nimetään ilmoittautumisen yhteydessä 5-6 pelaajaa, jolloin karsintojen ja lopputurnauksen välissä on mahdollista vaihtaa yksi pelaaja. Pelaajien on oltava samasta korkeakoulusta, tai opiskeltava samassa kaupungissa jos ovat eri korkeakouluista. Lopputurnaukseen voi osallistua vain viidellä pelaajalla. Joukkueen yhteyshenkilö ilmoittaa koko joukkueen.
Lopputurnaus pelataan järjestäjän koneilla. Joukkueiden on kuitenkin otettava lopputurnaukseen mukaan omat hiiret, näppäimistöt ja kuulokkeet.

Turnauksessa ei ole ilmoittautumismaksua. Kuitenkin jokaisen joukkueessa pelaavan henkilön on hankittava SEUL:n pelaajalisenssi Suomisport-palvelusta (5€). Lisenssin on oltava voimassa viimeistään online-karsintojen alettua. Lisätietoja lisenssistä osoitteesta http://www.esm.gg/pelaajalisenssi/

KISOJEN RAKENNE

Osallistujamäärästä riippuen järjestetään kaksi – neljä lohkoa, jotka pelaavat yksinkertaisen sarjan keskenään BO1-menetelmällä (yksi kartta). Mikäli on kaksi lohkoa, lohkon kaksi parasta saavat kutsun lopputurnaukseen. Mikäli on neljä lohkoa, lohkon parhaat saavat kutsun lopputurnaukseen.

Lopputurnauksessa pelataan semifinaalit sekä pronssipelit ja finaalit. Semifinaalit ja mitalipelit pelataan BO3-menetelmällä (kolme karttaa).

SÄÄNNÖT

Joukkueenkasauksessa ja turnauksen järjestelyissä noudatetaan ensisijaisesti Opiskelijoiden Liikuntaliiton OSM-sääntöjä. Peleissä noudatetaan SEUL ry:n virallisia Counter-Strike: Global Offensiven lajisääntöjä.

OLL:n OSM-säännöt https://oll.fi/kilpailutoiminta/osm-saannot/
SEUL:n kilpailuohjesäännöt http://seul.fi/jarjestajille/kilpailuohjesaanto/
SEUL:n säännöt http://seul.fi/esports/pelisaannot/counter-strike-global-offensive/

LOPPUTURNAUKSESTA

Lopputurnaus järjestetään Insomnia-verkkopelitapahtuman yhteydessä Porin Karhuhallissa. Lopputurnaukseen kutsutut joukkueet pääsevät tapahtumapaikkaan sisälle ilmaiseksi. OSM-turnaukselle järjestetään oma karsina, jossa mahdollistetaan myös harjoittelu ennen pelejä. Mikäli tapahtumasta haluaa lunastaa konepaikan koko ajaksi, sen voi hankkia omakustanteisesti tapahtuman sivuilta http://www.insomnia.fi

Insomniassa on järjestetty yleinen mahdollisuus lattiamajoitukseen, jonne tarvitsee ottaa mukaan oma makuupussi ja/tai makuualusta. Tapahtumapaikalta on Porin keskustaan kahden kilometrin matka, jossa palvelee mm. Place to Sleep -hotelli.