Opiskelijoiden futsalin SM-kisat

2.12.2017 – 3.12.2017

Vierumäki

15 ilmoittautunutta

Ilmoittaudu!

Opiskelijoiden futsal-kisat pelataan Vierumäellä 2.-3.12.2017!


Otteluohjelman löydät täältä: https://osmfutsal.torneopal.fi

On jälleen aika ratkaista mistä Suomen paras opiskelijajoukkue futsalissa tulee! Kokoa oma joukkueesi ja tule nauttimaan Vierumäen ainutlaatuisista puitteista futsal-turnauksen merkeissä - viikonlopun aikana matsien lisäksi luvassa on paljon muitakin aktiviteetteja ja viralliset aftergeimit Teflon Brothersin siivittämänä Vierumäen omassa tanssiravintolassa Teatrossa!

Ottelut pelataan Vierumäki Areenalla ja Urheiluhallilla kahdessa sarjassa - kilpa- ja rentosarjassa. Molemmissa sarjoissa joukkueissa voi olla sekä nais- että miespelaajia. Panoksia kilpasarjaan lisää se, että OLL myöntää kilpasarjan voittajajoukkueelle edustusoikeuden seuraavan vuoden OEM-kisoihin!

Turnaus järjestetään yhteistyössä Opiskelijoiden liikuntaliiton (OLL), Vierumäen urheiluopiston ja Haaga-Helian liikunnanohjaaja-opiskelijoiden kanssa.


Turnauksen osallistumismaksu:


 • Kilpasarja 170€/ joukkue

 • Rentosarja 110€/ joukkue


Molemmissa sarjoissa joukkueeseen voi ilmoittaa maksimissaan 15 pelaajaa, joista 12 saa merkitä ottelukohtaisesti pöytäkirjaan. Ilmoittautuminen viim. 20.11. mennessä!


Maksuohjeet:

Saaja: Opiskelijoiden Liikuntaliitto ry

Tilinumero: IBAN FI24 2001 1800 2619 79

SWIFT: NDEAFIHH

VIITE: 1313


Jos osallistumismaksun maksaja on eri kuin yhteyshenkilö tai jos maksu maksetaan esim. seuran tililtä, tulee siitä ilmoittaa maililla: jenny.soderman@oll.fi


Majoitus ja ruokailut

SM-kisojen aikana tarjolla on monia erilaisia yöpymisvaihtoehtoja, ja kaikki majoitukset sijaitsevat Vierumäen keskeisimmillä paikoilla.


Yksi vaihtoehto on Sporttihotelli Ilkka, joka sijaitsee Vierumäen sydämessä Suomen Urheiluopiston tiloissa. Viihtyisässä huoneistossa muun muassa oma keittonurkkaus, TV ja WLAN sekä omat erittäin siistit suihkutilat. Huoneiston hintaan sisältyy maistuva aamupala aivan vieressä olevan Opiskelijaravintola Kaskelan tiloissa.


Sporttihotelli Ilkan hinnat sisältävät aamupalan:


 • 1 hengen huone 84 €

 • 2 hengen huone 98 €

 • 3 hengen huone 117 €


https://vierumaki.fi/majoitukset/ilkka


Toinen vaihtoehto on Golf Resort -lomahuoneistot, jotka sijaitsevat loistavalla paikalla kaikkien palveluiden tuntumassa. Siellä majoittuu kätevästi ainakin kuusi henkilöä kahdessa tilavassa makuuhuoneessa ja isossa olohuoneessa. Luksusta tuo oma sauna, kolme kylpyhuonetta ja lasitettu terassi, jolla kelpaa nauttia palauttavia pitkin päivää ja iltaa. Pakettiin kuuluu myös TV, takka ja WLAN.


Golf Resortin hinnat (4-6 hlö):


 • yksi vuorokausi 250 €

 • kaksi vuorokautta 400 €


https://vierumaki.fi/majoitukset/golf-resort-lomahuoneistot/


Uudistunut Vierumäki Resort Hotel on kolmas vaihtoehto. Vierumäki Resort Hotel tarjoaa erittäin laadukasta majoitusta jokaiseen makuun. Huoneiden varustelutasoon kuuluvat muun muassa TV, moderni kylpyhuone ja ilmastointi sekä WLAN. Paikka on mitä mainioin, sillä

pelikentille ei ole matka eikä mikään ja jatkopaikka sijaitsee kätevästi samassa rakennuksessa.


Vierumäki Resort Hotellin hinnat sisältävät aamupalan:


 • 1 hengen huone 95 €

 • 2 hengen huone 115 €

 • 3 hengen huone 130 €


https://vierumaki.fi/majoitukset/vierumaeki-resort-hotel-standard-huoneet/


Neljäs ja viimeinen vaihtoehto on myös täynnä tyylikkyyttä ja laatua. Muun muassa omilla saunoilla varustetut Chalets-lomahuoneistot ovat oiva valinta. Chalets-lomahuoneistot sijaitsevat aivan Vierumäki Resort Hotellin vieressä ja lähellä pelikenttiä. Maksimissaan viidelle hengelle tarkoitetuissa huoneistoissa on hyvin varusteltu keittiö, iso olohuone ja mainiot makuutilat.


Chalets-lomahuoneistojen hinnat (3-5 hlö):


 • yksi vuorokausi 240 €

 • kaksi vuorokautta 380 €


https://vierumaki.fi/majoitukset/chalets-lomahuoneistot/


Majoitusvaraukset tehdään joukkueittain sähköpostitse osoitteeseen: vierumakiosm2017@gmail.com

Kerro sähköpostissa ainakin seuraavat asiat:


 • Varaajan nimi

 • Varattava kohde

 • Majoittuvien henkilöiden määrä

 • Katuosoite, postinumero ja postitoimipaikka

 • Varaajan puhelinnumero ja sähköpostiosoite

 • Maksaja, jos muu kuin varaaja


Varaukset maksetaan paikan päällä vastaanottoon joukkueittain. Eli jokaiselle joukkueelle tehdään oma varaus, jonka joka joukkueen yhteyshenkilö maksaa vastaanottoon saapuessaan.


Hoida majoitusvaraus heti ilmoittautuessanne, jotta saatte haluamanne majoituksen. HUOM! Varaus viimeistään perjantaina 17.11.2017.


SM-kisojen kaikki ruokailut tapahtuvat herkullisessa opiskelijaravintola Kaskelassa. Ravintola sijaitsee Vierumäen sydämessä, vain kävelymatkan päässä kaikista palveluista. Kaskelassa on tarjolla neljä ateriaa päivässä turnauksen aikana: 


aamupala klo 7.00-9.30

lounas klo 11.00-14.00

päivällinen klo 16.30-20.00

iltapala 20.00-22.00.


 • Lumoava lounas Kelan ateriatukikortilla 2,60€

 • Päivän pelastava päivällinen ennakkoon 10€ / hlö ja paikan päältä 16€

 • Innostava iltapala 6,50€


Viihde ja vapaa-aika


Iltariennot tapahtuvat “Next Level” yökerho Teatrossa. Teatrossa esiintyy lauantaina 2.12. Suomen kovin bilebändi Teflon Brothers! Tervetuloa tanssimaan Macareenaa ja Maradoonaa Futsalin ennakkolipun erikoishintaan 7€. Lipulla pääsee jonon ohi ja varmistaa paikkansa kaikkien aikojen Futsal-jatkoilla, joissa Hubataan ja Bubataan kovempaa kuin missään ikinä. Näitä jatkoja/peliin valmistavia et voi missata!


 • Liput ennakkoon 7€

 • Ovelta 15€


Fifa-piste

Jäikö pelin jälkeen jotain hampaankoloon? Voit haastaa vastustajasi virtuaalimaailmassa uuden Fifa 18-pelin myötä.

Laukaisututka-piste

Nopeusantureillamme selvitetään keneltä löytyy eniten ruutia jaloista. Ota pelikaverisi mukaan ja tule kokeilemaan voimiasi.  Paras potku palkitaan!


Vierumäellä majoittuvilla joukkueilla on myös mahdollisuus käydä rentoutumassa uimahallin porealtaissa ja saunassa lauantaina klo 17-20.

Luvassa myös paljon muuta!


Vierumäen oman laajan aktiviteettitarjonnan löydät täältä: https://vierumaki.fi/liikuntatilat-ja-lajit/


OSM-kisoihin voivat osallistua kaikki korkeakouluopiskelijat. Olethan siis valmis näyttämään opiskelijakorttia tai kopiota opintotodistuksesta! Ensisijainen osallistumisoikeus on OLL:n jäsenillä. OLL:oon kuulumattomien ylioppilaskuntien jäsenet sekä ammattikorkeakouluopiskelijat, jotka eivät ole oman opiskelijakuntansa jäseniä, ovat oikeutettuja osallistumaan OSM-kisoihin tietyin erityisehdoin.


Ilmoittautuminen kisoihin katsotaan tehdyksi vasta kun osallistumismaksu on suoritettu. Mikäli OSM-kisoihin ilmoittautuu osallistujia, jotka eivät ole OLL:n jäseniä, tulee heidän osallistumismaksuunsa 50 prosentin korotus, josta korotettu osuus tilitetään OLL:lle. OSM-kisoihin osallistuvasta joukkueesta täytyy olla vähintään 75 prosenttia OLL:n jäseniä. Muuten joukkueen osallistumismaksuun tulee 50 prosentin korotus. Korotettu osallistumismaksu ei sisällä OLL:n tapaturmavakuutusta OLL:n kuulumattomille osallistujille.


OLL:oon kuulumattomat ylioppilaskunnat (2017):

Oulun yliopiston ylioppilaskunta

Åbo Akademi

Taideyliopiston ylioppilaskunta


OLL:n jäsenjärjestöjen jäsenopiskelijat ovat vakuutettuja OLL:n järjestövakuutuksen mukaisesti. http://www.oll.fi/edut/tapaturmavakuutus/


TYKKÄÄ SIVUSTAMME FACEBOOKISSA JA KUULET ENSIMMÄISENÄ UUSIMMAT PÄIVITYKSET TURNAUKSEEN LIITTYEN!

https://www.facebook.com/osmfutsal2017/

Löydät meidät myös Instagramista @osmvierumaki2017


Tapahtumassa mukana: