Opiskelijoiden frisbeegolfin SM-kisat 2018

8.9.2018 – 9.9.2018

Ylöjärvi

28 ilmoittautunutta

Ilmoittaudu!

Frisbeegolfin OSM-kisat järjestetään 8.9-9.9.2018 Ylöjärvellä. Vanhan hiekkakuopan alueelle rakentamisen ansiosta rataa kutsutaan myös nimellä "Kuulaakso". Alue on osittain metsittynyttä ja pohjana joka puolella rataa on melko pehmeää hiekkaa. Kesällä 2017 suoritetun uudistuksen yhteydessä kentälle rakennetaan uusi 18-väyläinen kokonaisuus.


Kisoissa järjestetään kilpasarjat miehille ja naisille sekä rennot sekasarjat. Kilpasarjojen kolme parasta palkitaan. Osallistujat voivat siis tulla nauttimaan rennosta ilmapiiristä tai kilpailemaan tosissaan opiskelijoiden SM-tittelistä. Kilpailuiden tarkempi aikataulu julkaistaan lähiaikoina Facebookissa. Kisat järjestää Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta yhteistyökumppaneidensa kanssa.


Rekisteröitykää ilmoittautumisen yhteydessä Metrix järjestelmään. HUOM! Rentosarjalaisille eri sivuston kautta.
Miehet ja naiset https://www.discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=672345
Rento https://www.discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=672347

Kun ilmoittaudutte kisoihin, kertokaa haluaisitteko mahdollisesti yhteiskyyditystä hotellilta kisapaikalle ellette tule omilla autoilla, ja haluatteko lämpimän ruuan osoitteeseen heta@tamko.fi 

Muistakaa seurata Facebook tapahtumaa kisoista ja käykää osallistumassa! Sinne päivittyy tarvittavat tiedot kisoista ja järjestäjistä.