ULTIMATEN OSM-KISAT 2019

4.5.2019 – 5.5.2019

Vierumäki

0 ilmoittautunutta

Ilmoittaudu!

SUPER-OSM SAAPUU VIERUMÄELLE TOUKOKUUSSA!


Opiskelijoiden liikuntaliitto (OLL), Vierumäen urheiluopisto ja Haaga-Helian LOT-opiskelijat järjestävät SuperOSM - viikonlopun Vierumäen urheiluopistolla 4.-5.5.2019


SuperOSM kokoaa kolmen eri lajin harrastajat ja kilpailijat yhteen koko viikonlopun ajaksi.

Lajeina Vierumäellä nähdään frisbeegolf, salibandy ja ultimate.


Haasta siis kaverisi frisbeegolf turnauksessa, kokoa oma joukkueesi kasaan salibandyn pariin tai ota kenttä haltuun ultimaten merkeissä!

Lähde viettämään sporttinen viikonloppu Vierumäen ja Heinolan huikeisiin fasiliteetteihin opiskelijakaveriesi kanssa!

SuperOSM - viikonlopun aikana on luvassa paljon pelejä, erilaisia aktiviteetteja sekä kilpailujen viralliset jatkobileet aivan Urheiluopiston kupeessa.


Nyt on aika kaivaa frisbeegolfkiekot, salibandyvarusteet tai liitokiekot varastosta!


SuperOsm- viikonloppuun liittyvistä kysymyksistä, otathan yhteyttä vieruosm@gmail.comKattava turnauksen ja majoituksen infokirje alla PDF:n muodossa!

INFOKIRJE!


Osallistumismaksu turnaukseen:


Ilmoittautuminen 22.3. mennessä: 100€/joukkue

Ilmoittautuminen 12.4. mennessä: 120€/joukkueHuom! Jos osallistumismaksun maksaja on eri kuin yhteyshenkilö tai jos maksu maksetaan esim. seuran tililtä, tulee siitä ilmoittaa maililla: markku.rantahalvari@oll.fi


Jos joukkue joutuu peruuttamaan osallistumisensa Super-OSM turnaukseen, peritään perutusta ilmoittautumisesta 30 euron (€) käsittelymaksu. Jos joukkue joutuu peruuttamaan osallistumisensa terveydellisistä tai henkilökohtaisista syistä, voidaan joukkue vapauttaa käsittelymaksun maksamisesta.19.4 jälkeen joukkueen peruuttaessa osallistumisensa ei osallistumismaksua palauteta takaisin ilman lääkärintodistuksella todistettua sairaustapausta tai muuta painavaa henkilökohtaista peruuttamisen syytä, jotka arvioidaan tapauskohtaisesti. Näissä tapauksissa joukkueelta peritään peruutuksesta 30 euron (€) käsittelymaksu.


Peruutuksissa ota yhteyttä Super-OSM järjestäjiin. (vieruosm@gmail.com)

Tervetuloa Vierumäelle - Suomen Urheiluopistoon - viettämään vuoden suurinta OSM-tapahtumaa!