FRISBEEGOLF OSM-KISAT 2020

9.5.2020 – 10.5.2020

Vierumäki

10 ilmoittautunutta

Ilmoittaudu!

KISAT PERUTTU

FRISBEEGOLF OSM-KISAT TEKEE PALUUN VIERUMÄELLE TOUKOKUUSSA 2020!


Frisbeegolfin OSM-kisat järjestetään 9.-10.5.2020 Heinolassa. Kilpailun näyttämönä toimivat 21-väyläinen Kippasuo Pro Disc Golf Park ja 18-väyläinen Kippasuo AM Disc Golf Park Heinolassa. Kaksinkertainen frisbeegolfin suomenmestari (2013, 2015) Pasi Koivu on ponnistanut uralleen Heinolan Kippasuolta.

Ratana Kippasuo Pro soveltuu erittäin hyvin OSM-kisojen kilpasarjaa varten. Puisto- ja metsäväylistä koostuva monipuolinen Pro rata sisältää paljon korkeuseroja ja erilaisia heittolinjoja. Mikäli mielesi tekee haastaa itsesi tai kaverisi, tai kilpailla opiskelijoiden SM-tittelistä, valitse Kippasuo Pro ja kilpasarja!

Vuonna 2018 valmistunut Kippasuo AM Disc Golf Park on aivan Pro radan läheisyyteen rakennettu 18-väyläinen erillinen rata. Tämä rata palvelee parhaiten aloittelevia pelaajia ja ensikertalaisia. Tämän radan väylien pituudet pysyvät alle 80 metrin, joten jos haluat kokeilla lajia tai pelata frisbeegolfia rennommalla otteella, on valintasi Kippasuo AM ja rentosarja!

Vuoden 2020 frisbeegolfin OSM-kisoissa järjestetään kilpasarjat miehille ja naisille, sekä kaikille avoin rentosarja. Kilpasarjojen kolme parasta pelaajaa palkitaan ja tiedossa on rutkasti oheiskilpailuista ja arvonnoista voitettavia palkintoja.

Kilpailut järjestää ammattikorkeakoulu Haaga-Helian Vierumäen kampuksen opiskelijat yhdessä Suomen Urheiluopiston kanssa.

Opiskelijoiden Liikuntaliiton jäsenopiskelijakuntiin ja -ylioppilaskuntiin kuuluville kilpailijoille kilpailun osallistumismaksu on 30€.

Liikuntaliittoon kuulumattomille kilpailijoille kilpailun osallistumismaksu on 50% suurempi, eli 45€.Samalla kun teet osallistumisen kilpailuun OLL:n kautta, rekisteröidy kilpailuun myös Metrixissä!

Linkki Metrixiin alla:

METRIX-ILMOITTAUTUMINEN


Kattava turnauksen ja majoituksen infokirje alla PDF:n muodossa!

INFOKIRJE


Seuraa meitä myös Facebookissa! Ajankohtaista infoa viikoittain!

Super-OSM Facebook-tapahtumaOsallistumismaksu turnaukseen:


Ilmoittautuminen 26.4. mennessä: 30€ (45€)Huom! Jos osallistumismaksun maksaja on eri kuin yhteyshenkilö tai jos maksu maksetaan esim. seuran tililtä, tulee siitä ilmoittaa maililla: markku.rantahalvari@oll.fi


Jos pelaaja joutuu peruuttamaan osallistumisensa Super-OSM turnaukseen, peritään perutusta ilmoittautumisesta 5 euron (€) käsittelymaksu.

Jos pelaaja joutuu peruuttamaan osallistumisensa terveydellisistä tai henkilökohtaisista syistä, voidaan hänet vapauttaa käsittelymaksun maksamisesta.


19.4 jälkeen pelaajan peruuttaessa osallistumisensa ei osallistumismaksua palauteta takaisin ilman lääkärintodistuksella todistettua sairaustapausta tai muuta painavaa henkilökohtaista peruuttamisen syytä, jotka arvioidaan tapauskohtaisesti.

Näissä tapauksissa häneltä peritään peruutuksesta 5 euron (€) käsittelymaksu.

Peruutuksissa ota yhteyttä Super-OSM järjestäjiin. (vieruosm@gmail.com)


Super-OSM- viikonloppuun liittyvistä kysymyksistä, otathan yhteyttä vieruosm@gmail.com


Tervetuloa Vierumäelle - Suomen Urheiluopistoon - viettämään vuoden suurinta OSM-tapahtumaa!