Jääkiekon opiskelijoiden SM-kisat Oulussa 26-27.4.

26.4.2019 – 27.4.2019

Oulu

Opiskelijoiden jääkiekon SM-kisat 2019 järjestetään Oulussa pe-la 26-27.4. 2019. Pelipaikkana on Linnanmaan jäähalli.

Kisoissa järjestetään miesten ja naisten kilpasarjat.

Ilmoittautumisaika loppuu 5.4. 2019. Osallistumismaksu on 370 euroa OLL:n jäsenille ja 555 euroa OLL:ään kuulumattomilla joukkueilla. Ilmoittautuminen sähköpostilla oyus at student.oulu.fi, minkä jälkeen saat sähköpostiisi osallistumismaksu-laskun.

Opiskelijoiden Liikuntaliittoon (OLL) kuuluvia pitää OSM-kisoihin osallistuvasta joukkueesta olla vähintään 75 prosenttia tai muuten joukkueen osallistumismaksuun tulee 50% korotus. Seuraavien korkeakoulujen opiskelija- tai ylioppilaskunnat eivät ole OLL:n jäseniä:

XAMK, Turun AMK, Vaasan AMK, Karelia AMK, Centria, Lapin AMK, Oulun AMK, Saimaan AMK, Novia YHS, Taideyliopisto, Åbo Akademi ja Oulun yliopisto. 

Turnauksessa noudatetaan SJL:n pelisääntöjä. Pelisysteemi päätetään ilmoittautumisten jälkeen.

Turnaus on avoin kaikille korkeakouluopiskelijoille. Osallistujilta tarkastetaan opiskelijakortti tai - todistus. Myös lukuvuonna 2017-18 valmistuneet voivat osallistua kisoihin.

Hallissa on kahvio, hallin viereisessä tavaratalossa on noutopöytä-pizzeria. Majoituksista saa tietoa hakusanalla "majoitus Oulu".

OLL:n jäsenet on vakuutettu tapahtumassa. Katso vakuutuksen korvausrajat ja lisätiedot vakuutuksesta -> https://oll.fi/edut/tapaturmavakuutus/. Muita kehoitetaan huolehtimaan vakuutusturvastaan itse.

Tapahtuman vastuullinen järjestäjä on OYUS. Tarvittaessa yhteydenotot Kari Salminen 045-1275 906 / oyus at student.oulu.fi.