Counter-Strike: Global Offensive

16.9.2019 – 26.10.2019

Porin Karhuhalli

AIKATAULUT JA TULOKSET: https://tinyurl.com/csosm2019/

Opiskelijakunta SAMMAKKO, 100k esports ja Verkkopeliyhdistys Insomnia yhteistyössä Opiskelijoiden Liikuntaliiton ja Suomen Elektronisen Urheilun Liiton kanssa pamauttavat käyntiin vuoden kovimmat elektroniset kisat!

 

Toista kertaa järjestettävät Counter-Strike: Global Offensive -pelin Opiskelijoiden SM-kisat järjestetään kahdessa vaiheessa. Ensin käydään online-karsinnat, joiden perusteella Porissa Insomnia- verkkopelitapahtumassa järjestettävään lopputurnaukseen kutsutaan neljä joukkuetta mittelemään mitaleista.

 

Kilpailuun voi osallistua kuka tahansa korkeakouluopiskelija. Kaikki turnauksen ottelut striimataan kokonaisuudessaan.


Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/229772724576648/

 

AIKATAULU

 

Ilmoittautuminen: 8.9. mennessä

Online-karsinnat: 16.9.-13.10.

Finaalit: Verkkopelitapahtuma Insomnia XXI pe-la 25.-26.10.

 

JOUKKUE

 

Joukkueeseen nimetään ilmoittautumisen yhteydessä 5-6 pelaajaa, jolloin karsintojen ja lopputurnauksen välissä on mahdollista vaihtaa yksi pelaaja. Pelaajien on oltava samasta korkeakoulusta, tai opiskeltava samassa kaupungissa jos ovat eri korkeakouluista. Lopputurnaukseen voi osallistua vain viidellä pelaajalla. Joukkueen yhteyshenkilö ilmoittaa koko joukkueen. Lopputurnaus pelataan järjestäjän koneilla. Joukkueiden on kuitenkin otettava lopputurnaukseen mukaan omat hiiret, näppäimistöt ja nappikuulokkeet.

 

Turnauksessa ei ole ilmoittautumismaksua. Kuitenkin jokaisen joukkueessa pelaavan henkilön on hankittava SEUL:n harrastajalisenssi Suomisport-palvelusta (3€). Lisenssin on oltava voimassa viimeistään online-karsintojen alettua. Lisätietoja lisenssistä osoitteesta http://www.esm.gg/pelaajalisenssi/

 

KISOJEN RAKENNE

 

Osallistujamäärästä riippuen järjestetään kaksi – neljä lohkoa, jotka pelaavat yksinkertaisen sarjan keskenään BO1-menetelmällä (yksi kartta). Mikäli on kaksi lohkoa, lohkon kaksi parasta saavat kutsun lopputurnaukseen. Mikäli on neljä lohkoa, lohkon parhaat saavat kutsun lopputurnaukseen.

 

Lopputurnauksessa pelataan yksinkertainen alkusarja BO1-menetelmällä sekä semifinaalit, pronssipeli ja finaalit BO3-menetelmällä.

 

SÄÄNNÖT

 

Joukkueenkasauksessa ja turnauksen järjestelyissä noudatetaan ensisijaisesti Opiskelijoiden Liikuntaliiton OSM-sääntöjä. Peleissä noudatetaan SEUL ry:n virallisia Counter-Strike: Global Offensiven lajisääntöjä.

 

OLL:n OSM-säännöt https://oll.fi/kilpailutoiminta/osm-saannot/

SEUL:n kilpailuohjesäännöt http://seul.fi/jarjestajille/kilpailuohjesaanto/

SEUL:n säännöt http://seul.fi/esports/pelisaannot/counter-strike-global-offensive/

 

LOPPUTURNAUKSESTA

 

Lopputurnaus järjestetään Insomnia-verkkopelitapahtuman yhteydessä Porin Karhuhallissa. Lopputurnaukseen kutsutut joukkueet pääsevät tapahtumapaikkaan sisälle ilmaiseksi. OSM-turnaukselle järjestetään oma karsina, jossa mahdollistetaan myös harjoittelu ennen pelejä. Mikäli tapahtumasta haluaa lunastaa konepaikan koko ajaksi, sen voi hankkia omakustanteisesti tapahtuman sivuilta http://www.insomnia.fi

 

Insomniassa on järjestetty yleinen mahdollisuus lattiamajoitukseen, jonne tarvitsee ottaa mukaan oma makuupussi ja/tai makuualusta. Tapahtumapaikalta on Porin keskustaan kahden kilometrin matka, jossa palvelee mm. Place to Sleep -hotelli.