Counter-Strike: Global Offensive 2020

1.10.2020 – 22.11.2020

Verkkovälitteinen

29 deltagarna

Anmälan!

https://www.facebook.com/events/1007809736331074


Opiskelijakunta SAMMAKKO ja 100k esports yhteistyössä Opiskelijoiden Liikuntaliiton ja Suomen Elektronisen Urheilun Liiton kanssa pamauttavat käyntiin vuoden kovimmat elektroniset kisat!

 

Kolmatta kertaa järjestettävät Counter-Strike: Global Offensive -pelin Opiskelijoiden eSM-kisat järjestetään kokonaan verkon välityksellä, kuitenkin kahdessa vaiheessa. Karsintojen perusteella neljä joukkuetta pelaavat finaaliturnauksen 21.-22.11.2020.


Kilpailuun voi osallistua kuka tahansa korkeakouluopiskelija. Kaikki turnauksen ottelut striimataan kokonaisuudessaan.

 

AIKATAULU

 

Ilmoittautuminen: 25.9. mennessä

Karsinnat: 1.10.-15.11.

Finaalit: la-su 21.-22.11.2020

 

JOUKKUE

 

Joukkueeseen nimetään ilmoittautumisen yhteydessä 5-6 pelaajaa, jolloin karsintojen ja lopputurnauksen välissä on mahdollista vaihtaa yksi pelaaja. Pelaajien on oltava samasta korkeakoulusta, tai opiskeltava samassa kaupungissa jos ovat eri korkeakouluista. Lopputurnaukseen voi osallistua vain viidellä pelaajalla. Joukkueen yhteyshenkilö ilmoittaa koko joukkueen.

 

Turnauksessa ei ole ilmoittautumismaksua. Kuitenkin jokaisen joukkueessa pelaavan henkilön on hankittava SEUL:n harrastajalisenssi Suomisport-palvelusta (3€). Lisenssin on oltava voimassa viimeistään online-karsintojen alettua. Lisätietoja lisenssistä osoitteesta http://www.esm.gg/pelaajalisenssi/

 

KISOJEN RAKENNE

 

Kisojen tarkempi rakenne varmistuu joukkuemäärän selvitessä.

 

SÄÄNNÖT

 

Joukkueenkasauksessa ja turnauksen järjestelyissä noudatetaan ensisijaisesti Opiskelijoiden Liikuntaliiton OSM-sääntöjä. Peleissä noudatetaan SEUL ry:n virallisia Counter-Strike: Global Offensiven lajisääntöjä.

 

OLL:n OSM-säännöt https://oll.fi/kilpailutoiminta/osm-saannot/

SEUL:n kilpailuohjesäännöt http://seul.fi/jarjestajille/kilpailuohjesaanto/

SEUL:n CS:GO säännöt http://seul.fi/e-urheilu/pelisaannot/turnaussaannot-csgo/