Lentopallon OSM-kisat 2023

15.4.2023 – 16.4.2023

Tampere

16 ilmoittautunutta

Ilmoittaudu!

Pitkän tauon jälkeen lentopallon OSM-kisat ovat jälleen täällä! Opiskelijoiden liikuntaliitto (OLL) sekä Tampereen Teekkareiden Lentopallokerho (TTLK) järjestävät lentopallon OSM-kisat Tampereen yliopiston kampuksilla Hervannassa Tamppi Areenalla sekä keskustassa Atalpa-rakennuksessa 15.-16.4.2023.

Kisoissa pelataan kolmessa sarjassa: miesten, naisten sekä rentosarjassa. Rentosarja on tarkoitettu sekajoukkueille. Ilmottautuminen on auki 24.3. asti ja joukkuepaikkoja miesten ja naisten kilpasarjoissa on 8 ja rentosarjassa 12.

Peleissä noudatetaan lentopallon virallisia sääntöjä. Rentosarjassa lisäyksenä on, että kentällä tulee olla vähintään yksi nainen koko pelin ajan. Eriä pelataan aina 2, pois lukien finaalipelit, joissa pelataan paras kolmesta -tyylillä.


Osallistumismaksut

Osallistumismaksu jokaisessa sarjassa on 100€/joukkue, joka sisältää 15€ OLL:n käsittelymaksuja.

Joukkueeseen voi osallistua kaikki vuoden 2021 aikana valmistuneet, vaikka OLL:n sääntöjen mukaan luvuoden 21-22 aikana valmistuneet ovat oikeutettuja osallistumaan. Tämä muutos johtuu siitä, ettei lentopallon OSM-kisoja ole järjestetty moneen vuoteen.

OSM-kisoihin osallistuvasta joukkueesta täytyy olla vähintään 75 prosenttia OLL:n jäseniä tai muuten joukkueen osallistumismaksuun tulee 50% korotus. Seuraavien korkeakoulujen opiskelija- tai ylioppilaskunnat eivät ole OLL:n jäseniä:

XAMK, Turun AMK, Tampereen AMK, Jyväskylän AMK, Vaasan AMK, Karelia AMK, Centria, Lapin AMK, Oulun AMK, Novia YHS, Taideyliopisto, Åbo Akademi, Itä-Suomen yliopisto, Turun yliopisto ja Oulun yliopisto.

Jos osallistumismaksun maksajan on eri kuin yhteyshenkilö tai jos maksu maksetaan esim. seuran tililtä, tulee siitä ilmoittaa maililla: markku.rantahalvari@oll.fi

Jos joukkue joutuu perumaan osallistumisensa kisoihin, peritään ilmoittautumisesta 30€ käsittelymaksu. Jos joukkue joutuu peruuttamaan osallistumisensa terveydellisistä tai henkilökohtaisista syistä, voidaan joukkue vapauttaa käsittelymaksun maksamisesta.


Majoitus ja ruokailu

TTLK:lla on parille nopeimmalle joukkueelle mahdollisuus majoittua Hervannan kampuksen läheisyydessä. Lisätietoja ja varauksen voi tehdä ilmoittautumisaikana majoitusvastaavalle (emma.salli@tuni.fi). Majoituksen hinta on 10€/pelaaja ja maksuohjeet tulee erikseen majoituksen varanneille.

Pelipaikkojen läheisyydessä on mahdollisuus ruokailla lauantaina opiskelijaystävälliseen hintaan seuraavissa paikoissa:

Hervanta: https://www.compass-group.fi/ravintolat-ja-ruokalistat/foodco/kaupungit/tampere/reaktori/

Keskusta: https://juvenes.fi/yoravintola/

Lisäksi pelipaikkojen läheisyydessä on paljon muita ravintolavaihtoehtoja.


OLL:n tapaturmavakuutus

Näissä kisoissa kaikki OLL:n jäsenyhdistyksiin kuuluvat henkilöt ovat tapaturmavakuutettuja OLL:n puolesta. Lisätietoa löytyy osoitteesta https://www.oll.fi/jasenyhteisoille/edut-jasenyhteisoille/tapaturmavakuutus/


Esteettömyys

Molempiin pelipaikkoihimme on esteetön pääsy.


Tiedotus

Kisojen tiedotusta voi seurata TTLK:n instagramista https://www.instagram.com/teekkareidenlentopallokerho/

Sekä nettisivuilta https://webpages.tuni.fi/ttlk/Yhteystiedot

OSM-kisavastaava (säännöt, kiintiöt, pelipaikat, yms. käytännön asiat)
Laura Ala-Hakuni
laura.ala-hakuni@tuni.fi
0503058121


Majoitusvastaava
Emma Salli
emma.salli@tuni.fi


Häirintäyhdyshenkilö

Salla Partanen


Pelipaikkojen osoitteet:

Tamppi Areena, Hervanta

Korkeakoulunkatu 12, 33720 Tampere


Atalpa, Keskusta

Ratapihankatu 55, 33100 Tampere