Opiskelijoiden Seikkailu-urheilun SM-kisat

11.9.2020 – 12.9.2020

Kajaani

Opiskelijoiden seikkailu-urheilun SM-kisat järjestetään Lost In Kainuu  Adventure -kilpailun yhteydessä Kajaanissa 11.-12.9.2020

Seikkailun aikana on tarjolla suunnistusta, melontaa, juoksua, köysitehtäviä, veden pärskettä ja aiempien vuosien tapaan muutama ylläritehtävä, joita ei ole seikkailukisoissa ennen nähty! Kilpailuun voivat osallistua kaikki perussuunnistus- ja uimataidon omaavat yli 18 -vuotiaat hyväkuntoiset henkilöt. Kilpailusarjoissa osallistujilta ei edellytetä aikaisempaa köysikokemusta. Köysikoulutusta on saatavilla ennen kilpailun starttia lähtöalueella. Seikkailussa edetään ainakin seuraavilla etenemistavoilla: Pyöräily/ maastopyöräily, melonta inkkarikanooteilla (+ muut vesitehtävät), kiipeily, suunnistus ja juoksu.

Lost In Kainuu Adventuren yhteydessä kisataan jälleen myös Opiskelijoiden SM-mitaleista. OSM-mitalit jaetaan kilpasarjoissa Extremely Lost ja Lost -sarjat (naiset, miehet ja sekajoukkueet). Kilpasarjojen joukkueet kilpailevat kolmihenkisin joukkuein Extremely Lost -sarjassa ja kaksihenkisin joukkuein Lost-sarjassa. Rentosarjan joukkueet kilpailevat kaksihenkisin joukkuein Almost Lost -sarjassa. Rentosarjassa ei jaeta mitaleita, vaan pieniä tuotepalkintoja.  

Opiskelijoiden SM-kisan kilpasarjoihin osallistuvat joukkueet saavat Extermely Lost -sarjassa 30 euron ja Lost -sarjassa 20 euron alennuksen osallistumismaksuun! Opiskelijoiden rentosarjaan (Almost Lost -sarja) osallistuvat joukkueet saavat 10 euron alennuksen.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot löytyvät osoitteesta: 
https://lostinkainuu.endurancekainuu.fi/fi/ilmoittautuminen-ja-osallistumismaksut/

Tapahtumapäällikkö:
Jukka Liuha
puh: +358 44 532 5917
email: jukka.liuha@kainuunliikunta.fi