Hankifutiksen OSM-kisat

3.2.2018 – 3.2.2018

Tahko

5 ilmoittautunutta

Ilmoittaudu!

OPISKELIJOIDEN HANKIFUTIKSEN SM-KILPAILUT SAAPUVAT TAHKOLLE!

 
Tule Tahkon upeisiin maisemiin kilpailemaan hankifutiksen SM-mitaleista lauantaina 3.2.2018.
Ottelut pelataan Tahkon jäällä ja turnauksessa sarjat ovat miesten ja naisten kilpasarja ja rentosarja/mixed. Joukkueissa saa olla maksimissaan 10 henkeä, joista 1 + 4 ovat yhtä aikaa kentällä. Rentosarjan joukkueissa on oltava vähintään yksi nais- ja miespelaaja koko ajan kentällä.
Peliaika: 2 x 5min. Pelit alkavat lauantaina klo 9.30 ja päättyvät illan pimetessä.
Lumitilanteen salliessa pelit pelataan Tahkon lunnonjään päällä.


Osallistumismaksulla saatte paikan turnauksessa ja olette vakuutettu loukkaantumisen varalta.Osallistumismaksu turnaukseen:

Kilpasarja (miehet, naiset) ja rentosarja/mixed:
Ilmoittautuminen 30.1.2018 klo 12 mennessä:  60 €/joukkue

 

Maksuohjeet:

 

Saaja: Opiskelijoiden Liikuntaliitto ry

Tilinumero: IBAN FI24 2001 1800 2619 79

SWIFT: NDEAFIHH

VIITE: 1368

 

Huom! Jos osallistumismaksun maksajan on eri kuin yhteyshenkilö tai jos maksu maksetaan esim. seuran tililtä, tulee siitä ilmoittaa maililla: markku.rantahalvari@oll.fi

 

OSM-kisojen yhteydessä järjestetään ensimmäistä kertaa Tahkofest –opiskelijatalvitapahtuma 2. - 4.2.2018! Tahkofest 2018 on opiskelijoiden oma viikonloppu Tahkon upeissa maisemissa:

OSM-kisojen lisäksi tarjolla on erilaisia aktiviteetteja mm. kelkkasafari, lumikenkäilyä, laskettelua, Tahkon talvitaistelu ja Pehkun After Ski.

Lauantai-iltana jälkipelit Tahkolla Piazzassa. Piazzassa esiintyy Stig. Viikonlopun aikana ei siis varmasti aktiviteetit lopu!


Kuljetukset hoituvat kätevästi Onnibussilla. Helsingistä ja Turusta suorat linjat Tahkolle. Majoitukseen on varattu Tahkolta isoista kimppamökeistä sinkkuhuoneisiin. Kuljetus-, majoitus-, ruoka- ja iltabileliput sekä kaikki muut oheistuotteet löydät kätevästi Tahkofest sivulta.


OSM-kisat järjestetään yhteistyössä Opiskelijoiden liikuntaliiton (OLL), Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY), Savonia-Ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan SAVOTTA ja Kuopion korkeakoululiikunta SYKETTÄ kanssa.