Jalkapallon OSM-kisat 2018

5.5.2018 – 6.5.2018

Tampere, Kauppi

14 ilmoittautunutta

Ilmoittaudu!

Jalkapallon OSM-kisat Tampereella 5.-6.5.2018

Huomio kaikki oman elämänsä Maradonat! Luuletko, että lähipiiristäsi löytyisi Suomen parasta jalkapallo-osaamista, mutta ne kirkkaimmat pokaalit puuttuvat vielä palkintokaapista? Vai oletko kenties edellisten vuosien menestyjä, jonka täytyy puolustaa kunniaansa? Toukokuussa tähän kaikkeen on mahdollisuus, kun opiskelijoiden jalkapallon SM-kisat tulevat taas, suurempina kuin koskaan! Näistä kisoista ei fiilistä eikä vauhdikkaita tilanteita puutu, kun futiksen kovinta opiskelijaporukkaa etsitään niin kentältä kuin yön riennoistakin. Turnaus järjestetään Suomen sydämessä, Tampereella, Kaupin urheilupuistossa 5.-6.5. Tarjolla on sekä miesten, että naisten kilpasarja ja kaikille yhteinen rentosarja. Rentosarjassa naiskiintiö, vähintään yksi nainen/joukkue. Rentosarjassa palkitaan voittajien lisäksi myös paras fiilis, joten ei kun yhtenäistä kisa-asua metsästämään!

 

Turnauksen osallistumismaksu

Miesten kilpasarja  (11 v 11)       280€/joukkue

Naisten kilpasarja   (7 v 7)           240€/joukkue                                                                                      

Rentosarja  (7 v 7)                         240€/joukkue

 

Ilmoittautuminen 18.4. mennessä!


Maksuohjeet

Saaja: Opiskelijoiden liikuntaliitto ry

Tilinumero: FI24 2001 1800 2619 79

Viitenumero: 1070


Majoitus

Tarjoamme osallistujille yhteistyössä Dream Hostelin kanssa yöpymismahdollisuuden viihtyisässä hostellissa aivan keskustan sydämessä! Hostellista pääsee kätevästi liikkumaan niin pelikentille kuin jatkopaikallekin ja myös lähistöllä sijaitsevaan opiskelijaravintolaan. Varaus tapahtuu laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@dreamhostel.fi, varatessa mainitse alekoodi FUTSAL2018, niin saat huoneet alla olevaan hintaan:

16 hengen huone 382€/huone/yö (1kpl) Tarjous voimassa 5.4. asti

10 hengen huone 245€/huone/yö (1kpl) Tarjous voimassa 5.4. asti

6 hengen huone 154€/huone/yö (2kpl) Tarjous voimassa 12.4. asti

5 hengen huone 88€/huone/yö (4kpl) Tarjous voimassa 12.4. asti


Dream Hostelissa majoittuville tarjolla aamupala hostellin yhteydessä olevassa Tullin saunan ravintolassa hintaan 7,90€/henkilö. Kahvia ja teetä tarjolla veloituksetta hostellin asiakkaille.

Huoneet täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä, joten ole nopea!


Ruokailu

Opiskelijahintaisia (2,60€) lounasmahdollisuuksia sekä majoituksen että kenttien lähistöllä:

 Tampereen yliopiston kirjaston (Linna) ruokalassa tarjolla lounas lauantaina klo 11:00-14:00

Tampereen ammattikorkeakoulun ruokalassa tarjolla lounas lauantaina klo 10:30-12:30

Lisäksi Kauppi Sports Center tarjoaa lounasta lauantaina ja sunnuntaina klo 11:30-14 hintaan 8,90€. Keskuksesta löytyy myös kahvila.


Liikkuminen

Majoituspaikan ja pelikenttien välinen matka noin 2,2km, hoituu siis helposti kävellen tai kätevästi alkuverryttelynä!

Keskustasta ja majoituspaikalta pääsee Kaupin pelikentille kätevästi myös ainakin seuraavilla busseilla: 1, 8, 28, 29.

TKL:n 1-2 vuorokauden matkaliput huokeaan hintaan rautatieaseman R-kioskilta, linja-autoasemalta ja keskustorin Juvenes kioskilta.


Jatkot

Lauantai-illan jatkopaikkana toimii aivan Dream Hostel -majoituksen vieressä sijaitseva Amos-klubi, joka on varattu ainoastaan OSM-kisoihin osallistuville. Paikan päällä mahdollisuus esimerkiksi saunomiseen, tulkaa siis pelien jälkeen rentoutumaan ja hengailemaan muiden joukkueiden kanssa! Amos ei ole anniskeluravintola, joten omat virvokkeet mukaan.


Karttakuvat majoituksen ja kisapaikan alueilta.

 

 


OSM-kisoihin voivat osallistua kaikki korkeakouluopiskelijat. Olethan siis valmis näyttämään opiskelijakorttia tai kopiota opintotodistuksesta! Ensisijainen osallistumisoikeus on OLL:n jäsenillä. OLL:oon kuulumattomien ylioppilaskuntien jäsenet sekä ammattikorkeakouluopiskelijat, jotka eivät ole oman opiskelijakuntansa jäseniä, ovat oikeutettuja osallistumaan OSM-kisoihin tietyin erityisehdoin.

 

Ilmoittautuminen kisoihin katsotaan tehdyksi vasta kun osallistumismaksu on suoritettu. Mikäli OSM-kisoihin ilmoittautuu osallistujia, jotka eivät ole OLL:n jäseniä, tulee heidän osallistumismaksuunsa 50 prosentin korotus, josta korotettu osuus tilitetään OLL:lle. OSM-kisoihin osallistuvasta joukkueesta täytyy olla vähintään 75 prosenttia OLL:n jäseniä. Muuten joukkueen osallistumismaksuun tulee 50 prosentin korotus. Korotettu osallistumismaksu ei sisällä OLL:n tapaturmavakuutusta OLL:n kuulumattomille osallistujille.

 

http://oll.fi/edut/tapaturmavakuutus/

http://oll.fi/kilpailutoiminta/osm-saannot/                   

 

 

OLL:oon kuulumattomat ylioppilaskunnat (2017):

Oulun yliopiston ylioppilaskunta

Åbo Akademi

Taideyliopiston ylioppilaskunta

 

Kisapäällikkö Kati Vastamäki

vastamaki.kati.s@student.uta.fi               

0504093432