Pöytätenniksen OSM-kisat 2018

5.5.2018 – 5.5.2018

Ruskeasuon liikuntakeskus

Liikunnan Riemu järjestää Opiskelijoiden Liikuntaliiton luvalla opiskelijoiden pöytätenniksen SM-kilpailut lauantaina 5.5. klo 10 alkaen Ruskeasuon liikuntakeskuksessa (Ratsastie 10, 00280 HELSINKI).


KILPAILUSARJAT

- Miesten kilpasarja (kaksin- ja nelinpeli)

- Naisten kilpasarja (kaksin- ja nelinpeli)

- Miesten rentosarja (kaksin- ja nelinpeli)

- Naisten rentosarja (kaksin- ja nelinpeli)

Kilpasarjoissa pelataan virallisista opiskelijoiden Suomen mestaruuksista ja edustuspaikoista vuoden 2019 opiskelijoiden EM-kisoihin. Rentosarja on tarkoitettu vähemmän lajia harrastaneille ei-kilpapelaajille. Pelaaja saa osallistua vain joko kilpa- tai rentosarjaan.  

Huom! Kilpailut eivät ole Suomen Pöytätennisliiton alaiset viralliset kilpailut, joten kilpailulisenssiä ei vaadita. Jaossa ei ole myöskään ratingpisteitä.


KILPAILUMAKSU

- Kilpasarja, kaksinpeli: 15 euroa

- Kilpasarja, nelinpeli: 15 euroa/pari 

- Rentosarja, kaksinpeli: 10 euroa

- Rentosarja, nelinpeli: 10 euroa/pari

Kilpailumaksun voi suorittaa joko tilisiirtona ennakkoon tai käteisellä paikan päällä tasarahana (järjestäjillä ei ole vaihtokassaa).

OLL:n kuulumattomille opiskelijoille tulee 50% korotus ilmoittautumismaksuun (Oulun yliopisto, Åbo Akademi ja Taideyliopisto).


ILMOITTAUTUMISET

Ilmoittautumislomake

Ilmoittautumisten seuranta

Ilmoittautumisesi varmistetaan sähköpostiviestillä, jossa ilmoitetaan myös maksutiedot. Viimeinen ilmoittautumispäivä on sunnuntai 29. huhtikuuta.
PALKINNOT

Kilpasarjojen kolme parasta palkitaan virallisilla OSM-mitaleilla. Lisäksi kilpasarjojen voittajat saavat edustusoikeuden opiskelijoiden EM-kisoihin, jotka pidetään vuonna 2019 Italian Camerinossa. Rentosarjojen parhaat palkitaan tuotepalkinnoin.

 

MUUTA

Majoitus: Järjestäjä ei tarjoa kilpailijoille majoitusta.

Kahvio: Ruskeasuon liikuntakeskuksessa on kahvio.

Arvonta: Suoritetaan kisapaikalla.

Pelipallo: DHS D40+ ***

Kilpailun johto: Henri Pelkonen, henriolpe@gmail.com, 040 537 1449