Maastotriathlon OSM-kisat Lappeenranta

26.8.2018 – 26.8.2018

Holiday Club Saimaa

Millon ja missä: 26.8 Holiday Club Saimaa


Sarjat: Miehet ja naiset


Säännöt: Kilpailuissa noudatetaan Suomen Triathlonliiton sääntöjä ja Suomen tieliikennelakia. Lisäksi osallistujien tulee noudattaa järjestäjän kilpailuinfossa ja kilpailun aikana antamia ohjeita. Maaston roskaaminen on ehdottomasti kielletty, roskia varten on pudotuspaikka huoltopisteiden yhteydessä. Kaikissa SM-sarjoissa osallistujat sitoutuvat noudattamaan Suomen ADT:n sääntöjä. Ei pyörärajoituksia, mutta pyörän on oltava maastokelpoinen ja siinä on oltava toimivat jarrut. CE-hyväksytyn pyöräilykypärän käyttö on pakollista kaikissa sarjoissa.


matkat: 750m uinti, 15km maastopyöräily, 5km maastojuoksu


Ilmoittautumistiedot: Ilmoittautuminen päättyy 13.8. klo 23.59 www.xterrafinland.fi


Hinta: 80 euroa


Majoitus ja ruokailu: Holiday club Saimaa


Tapaturmavakuutuksen tiedot (OLL:n vakuutus): 

Opiskelijoiden Liikuntaliitto vakuuttaa kaikki OSM-kilpailijat. Tarkista vakuutuksen kattavuus ja ehdot täältä -> https://oll.fi/edut/tapaturmavakuutus/


Yhteystiedot: info@xterrafinland.fiWhere and when: 26th of August, Holiday Club Saimaa
Divisions: Men, Women
Rules: We follow the rules of the Finnish Triathlon Association. Participants have to follow the organizers rules that are set in the race info as well as during the race. Littering on the course is prohibited. Everyone who participates in Finnish Championships has to follow the Finnish ADT rules. There are no bike restrictions, but it has to be suitable for cross country tracks and it has to have working brakes. Participants also have to have CE approved helmets.
Distances: 750m swim, 15km mountain bike, 5km trail run
Where to sign up: www.xterrafinland.com
Price: 80 euros
Accommodation and restaurants in the area: Holiday Club Saimaa
Contact info: info@xterrafinland.fi