Triathlonin OSM-kisat 2019

10.8.2019 – 11.8.2019

Turku

Challenge Turun Sprint- ja puolimatkoilla kilpaillaan myös Opiskelijoiden Liikuntaliiton Suomen mestaruudesta (OSM -kisat) sekä yksilökilpailuna että joukkueviestinä. OSM -kisat käydään osana kummankin matkan yleistä kilpailua omana sarjanaan. Lähdöt kullekin matkalle tapahtuvat osana yleisiä ikäryhmälähtöjä rullaavana starttina.

Opiskelijoiden SM-kisoissa noudatetaan paitsi Challenge Turun yleisiä kilpailusääntöjä myös Opiskelijoiden Liikuntaliiton sääntöjä, jotka löydät TÄSTÄOSM -kisat on tarkoitettu vain korkeakouluopiskelijoille (ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen opiskelijat). Avoimen korkeakoulun tai toisen asteen opiskelijat eivät voi valitettavasti osallistua OSM-kisoihin.

Lauantaina 10.8.2019 kilpaillaan SPRINT-matkalla, joka on virallisen mittainen, eli 750 metrin uinti, 20 kilometrin pyöräily ja 5 kilometrin juoksu. Uimaosuus alkaa läheltä historiallista Suomen Joutsenta, josta reitti etenee Aurajoen alajuoksua kohti. Pyöräreitti vie sinut merellisissä maisemissa kohti Pansiota,  kunnes se päättyy takaisin vaihtoalueelle Forum Marinumille. Pyöräreitin yhden kierroksen pituus on 10 kilometriä ja se kierretään kaksi kertaa. 5 kilometrin juoksuosuus tarjoaa myös yleisölle viihdettä ja jännitystä, kun juoksijat kisaavat Aurajoen rantoja pitkin Turun keskustassa. Uskallamme luvata, että kisareitti on ainutlaatuinen

PUOLIMATKA 11.8.2019, on hyvä testi omalle suorituskyvylle. Puolimatkan kilpailun matkoina ovat 1,9 kilometrin uinti, 90 kilometrin pyöräily ja juoksuosuutena puolimaraton eli 21,1 kilometriä. Challenge Turun reitit ovat erittäin nopeat!

Puolimatkan kilpailun uintiosuus tapahtuu Aurajoen alajuoksulla. Ikäryhmien lähtö uinnissa tapahtuu vaiheittain. Uintiosuutta seuraa 90 kilometrin pyöräily Turun läheisyydessä Turku-Helsinki moottoritiellä, jossa kierretään yhteensä 3 kierrosta. 21,1 kilometrin juoksureitti sijoittuu katsojaystävällisesti Aurajoen rannoille 4 kierroksen lenkkinä.

Huomaathan, että puolimatkalla on enimmäisajat (lähdöstä laskettuna):

Ilmoittautuminen sprint-matkalle, sprint-viestikisaan, puolimatkalle ja puolimatkan joukkuekisaan tapahtuu yleisen ilmoittautumisjärjestelmämme kautta. Tapahtuman järjestejä ei vakuuta kilpailijoita erikseen, joten kaikilla osallistujilla tulee olla riittävä vakuutus itsellään. 

ILMOITTAUDU MUKAAN  https://secure.onreg.com/onreg2/front/step1.php?id=4264

Lisätiedot:

Heikki Jaatinen heikki.jaatinen@sbrfinland.com

Sari Holmström sari.holmstrom@sbrfinland.com