OSM-Racketlon 2019

26.10.2019 – 27.10.2019

Liikuntakeskus HutunkiKuka hallitsee kaikki neljä mailapeliä? Pingiksen, suliksen, kössin ja tenniksen yhdistävän racketlonin opiskelijoiden SM-kilpailut pidetään Jyväskylässä 26.-27.10.2019. Onko racketlon sinulle uusi laji? Säännöt mailapelien moniotteluun löydät täältä. 

Jyväskyläläinen Liikunnan Riemu järjestää Suomen Racketlonliiton luvalla joukkue- ja nelinpelin SM-kilpailut. Samalla pidetään myös Opiskelijoiden Liikuntaliiton alaiset opiskelijoiden SM-kilpailut kaksinpelissä.

 

Kilpailuluokat

- naiset kilpasarja

- miehet kilpasarja

- rentosarja

Lisäksi opiskelijat voivat osallistua yleisiin luokkiin joukkue- ja nelinpeleissä. Parhaat opiskelijajoukkueet ja -parit palkitaan opiskelijoiden Suomen mestaruuksilla. 


Aikataulu

Lauantaina joukkuekilpailu klo 9.00 alkaen. Sunnuntaina nelinpelit ja opiskelijoiden kaksinpeli klo 9.00 alkaen.

 

Ilmoittautuminen

Sähköpostilla osoitteeseen penttinen.luka@gmail.com 20.10.2019 mennessä. Viestiin nimi, opiskelijasarja ja korkeakoulu. Joukkuekilpailuun osallistuessa joukkueen nimi ja sarja, sekä alustavat pelaajat (muutoksia voi tehdä myöhemmin). Nelinpelin osalta pelaajien nimet ja sarja. 

 

Ruokailu

Hallilla on tarjolla kanapastaa molempina päivinä. Varaukset ilmoittautumisen yhteydessä (hinta noin 8-10€/annos).

 

Osallistumismaksut

Kaksinpeli: 20€/pelaaja

Joukkuekisa: 60-120€/joukkue (riippuen luokasta)

Nelinpelit: 30€/pelaaja


Lisätiedot

Lisätietoja joukkuekisasta ja nelinpelistä löydät kisojen viralliselta sivulta. Kaikkiin kisoihin liittyviin kysymyksiin vastaa turnausvastaava Luka Penttinen (penttinen.luka@gmail.com)