Jalkapallon OSM-kisat 2020

9.5.2020 – 10.5.2020

Vierumäki

0 ilmoittautunutta

Ilmoittaudu!

KISAT PERUTTU! SUPER-OSM JA JALKAPALLON OSM-KISAT SAAPUU VIERUMÄELLE TOUKOKUUSSA!

Super OSM-viikonloppu järjestetään Vierumäellä 9.-10.5.2020 yhteistyössä Opiskelijoiden liikuntaliiton, Vierumäen ja liikunnanohjaajaopiskelijoiden toimesta.


Super OSM kokoaa frisbeegolfin, salibandyn ja jalkapallon harrastajat sekä kilpailijat yhteen koko viikonlopun ajaksi. Lähde viettämään sporttinen viikonloppu Vierumäen ja Heinolan hulppeisiin maisemiin opiskelijakaveriesi kanssa!


Haasta siis kaverisi frisbeegolf-radalla, kokoa oma joukkueesi kasaan jalkapallon rientoihin tai ota kenttä haltuun salibandyn merkeissä! 


Super OSM-viikonlopun aikana on luvassa tiukkoja otteluita, hauskaa oheistoimintaa sekä kilpailujen viralliset jatkobileet aivan Urheiluopiston sykkeessä.


Nyt on aika kaivaa kiekot, mailat ja pallot varastosta!


Kattava turnauksen ja majoituksen infokirje alla PDF:n muodossa!


Infokirje


HUOM! Etukäteisvaraukset tiedustellaan ruokailuihin ja jatkolippuihin ilmoittautuneilta myöhemmin


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Instagramissa! Ajankohtaista infoa viikoittain!


Facebook tapahtuma: https://www.facebook.com/events/487059695517746/


Instagram: https://www.instagram.com/osmvierumaki/?hl=fiOsallistumismaksu turnaukseen:


OSM-kisoihin osallistuvasta joukkueesta täytyy olla vähintään 75 prosenttia OLL:n jäseniä tai muuten joukkueen osallistumismaksuun tulee 50% korotus. Seuraavien korkeakoulujen opiskelija- tai ylioppilaskunnat eivät ole OLL:n jäseniä:


XAMK, Turun AMK, Vaasan AMK, Karelia AMK, Centria, Lapin AMK, Oulun AMK, Saimaan AMK, Novia YHS, Taideyliopisto, Åbo Akademi ja Oulun yliopisto. 

 

Miesten kilpasarja (11vs11)              

ilmoittautuminen 31.3 mennessä: 280€/joukkue

 

-Naisten kilpasarja (11vs11)               

ilmoittautuminen 31.3 mennessä: 280 €/joukkue

 

 

Jos osallistumismaksun maksajan on eri kuin yhteyshenkilö tai jos maksu maksetaan esim. seuran tililtä, tulee siitä ilmoittaa maililla: markku.rantahalvari@oll.fi

 

Jos joukkue joutuu peruuttamaan osallistumisensa Super-OSM turnaukseen, peritään perutusta ilmoittautumisesta 30 euron (€) käsittelymaksu. Jos joukkue joutuu peruuttamaan osallistumisensa terveydellisistä tai henkilökohtaisista syistä, voidaan joukkue vapauttaa käsittelymaksun maksamisesta.

 

19.4 jälkeen joukkueen peruuttaessa osallistumisensa ei osallistumismaksua palauteta takaisin ilman lääkärintodistuksella todistettua sairaustapausta tai muuta painavaa henkilökohtaista peruuttamisen syytä, jotka arvioidaan tapauskohtaisesti. Näissä tapauksissa joukkueelta peritään peruutuksesta 30 euron (€) käsittelymaksu.

 

Peruutuksissa ota yhteyttä Super-OSM järjestäjiin. (vieruosm@gmail.com)

 

 

Tervetuloa Vierumäelle - Suomen Urheiluopistoon - viettämään vuoden suurinta OSM-tapahtumaa!