ULTIMATEN OSM-KISAT 2020

9.5.2020 – 10.5.2020

Tamppi Areena

0 participants

Register!

ULTIMATEN OSM-KISAT TULEE TAAS TOUKOKUUSSA! Opiskelijoiden liikuntaliitto (OLL) ja TT-Lätty järjestävät Ultimaten OSM-kisat Hervannan liitokiekkoilun mekassa, Tamppi Areenalla toukokuussa 9.-10.5.2020. Kokoa siis luottotiimisi tai täysin untuvikko porukka ja tule kisaamaan opiskelijoiden suomenmestaruudesta.

Ultimaten OSM-kisat tarjoavat nopeatempoisesta, taktisesta ja mahtavasta yhteishengestä tunnetun lajin harrastajille ja aloittelijoille mahtavan tilaisuuden paketoida opiskeluvuosi ja hallikausi toukokuussa ennen kesälaitumille ja -nurmille siirtymistä! Pelit järjestetään Hervannan kampuksen Tamppi Areenalla, joka sopii erinomaisesti ultimaten OSM-kisojen alttariksi. Lisäksi kampusalueella järjestetään osallistujille ulkoaktiviteettia ja yhteistä grillailua Keväisestä säästä nauttien. Pelipäivien välissäkään ei tarvitse nukkua, silla kisojen viralliset jatkobileet Tampereen yöelämässä huipentavat lauantain.

Nähdään viivalla!

Kisojen Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/846554189651146/

Facebook-tapahtumaa käytetään kisojen pääsääntöisenä tiedotuskanavana


Jäikö kysyttävää? Ultimaten OSM-kisoihin liittyvissä asioissa ota yhteyttä jere.narakka@tuni.fi

Käytännön asioita:

Turnaus pelataan mixed-formaatissa, jolloin siihen osallistuvien joukkueiden kentällisissä tulee olla edustettuna kumpaakin sukupuolta vähintään yhden pelaajan verran.  Kaikki ottelut pelataan lajin virallisia sääntöjä mukaillen. Joukkuekohtainen osallistujamäärä on rajoitettu 10:een pelaajaan.

Kisoihin osallistuvat OLL:n jäsenjärjestöjen jäsenopiskelijat ovat oikeutettuja OLL:n voimassa olevan sopimuksen mukaiseen järjestövakuutukseen. Vakuutus on voimassa matkalla kisoihin, kisojen aikana sekä matkalla kisoista kotiin. Lisätietoja vakuutuksesta: www.oll.fi/edut/tapaturmavakuutus/.

Tampere tarjoaa oivat majoitusmahdollisuudet kisoihin osallistujille. Majoituksen kanssa ei kannata vetää ostohousuja välittömästi jalkaa, sillä yhteystyökuvioiden selvittely majoitusliikkeiden kanssa on vielä vaiheessa, tästä ilmoitellaan vielä lisää.

Kampusalueella palvelee lauantaina lounasaikaan kampusravintola Reaktori, josta saa voimassaolevalla opiskelijakortilla ateriatuettua ruokaa. Lisäksi kampusalueen välittömässä läheisyydessä on runsaasti kauppoja ja ravitsemusliikkeitä.

Kisapaikka ja koko kampusalue on esteetön ja katsojien on mahdollista seurata pelejä kentän vierestä parvelta. Tapahtuman Häirintäyhdyshenkilönä toimii Jere Näräkkä.

Osallistumismaksu turnaukseen:

OSM-kisoihin osallistuvasta joukkueesta täytyy olla vähintään 75 prosenttia OLL:n jäseniä tai muuten joukkueen osallistumismaksuun tulee 50% korotus. Seuraavien korkeakoulujen opiskelija- tai ylioppilaskunnat eivät ole OLL:n jäseniä: XAMK, Turun AMK, Vaasan AMK, Karelia AMK, Centria, Lapin AMK, Oulun AMK, Saimaan AMK, Novia YHS, Taideyliopisto, Åbo Akademi, Oulun yliopisto ja Tampereen AMK.

Ilmoittautuminen 12.4. mennessä: 120€/joukkue

Huom! Jos osallistumismaksun maksaja on eri kuin yhteyshenkilö tai jos maksu maksetaan esim. seuran tililtä, tulee siitä ilmoittaa maililla: markku.rantahalvari@oll.fi

Jos joukkue joutuu peruuttamaan osallistumisensa Super-OSM turnaukseen, peritään perutusta ilmoittautumisesta 30 euron (€) käsittelymaksu. Jos joukkue joutuu peruuttamaan osallistumisensa terveydellisistä tai henkilökohtaisista syistä, voidaan joukkue vapauttaa käsittelymaksun maksamisesta.

19.4 jälkeen joukkueen peruuttaessa osallistumisensa ei osallistumismaksua palauteta takaisin ilman lääkärintodistuksella todistettua sairaustapausta tai muuta painavaa henkilökohtaista peruuttamisen syytä, jotka arvioidaan tapauskohtaisesti. Näissä tapauksissa joukkueelta peritään peruutuksesta 30 euron (€) käsittelymaksu.

Peruutuksissa ota yhteyttä OSM järjestäjiin. (jere.narakka@tuni.fi)

 

MITÄ: Ultimaten opiskelijoiden SM-kisat
MISSÄ: Hervannan Tamppi Areena, Korkeakoulunkatu 12, 33720 Tampere
MILLOIN: 9.-10.5.2020