Pesäpallon Opiskelijoiden SM-Kisat 2020

26.9.2020 – 27.9.2020

Espoo

8 ilmoittautunutta

Ilmoittaudu!

Hei opiskelija!

Oletko aina ollut innostunut pesäpallosta tai jo kokenut pesäpalloilija? Kerää opiskelijayhteisöstäsi joukkue ja lähde mukaan viihtymään rakkaan kansallislajimme parissa!

Pesäpallon Opiskelijoiden SM-kisat pelataan 26.-27.9. Espoossa. Kisoihin voi ilmoittautua joukkueena kilpa- tai pelisarjassa. DEADLINE ILMOTTAUTUMISESSA 20.09. sunnuntaina! Mikäli takaraja tuottaa ongelmia, olkaa yhteydessä otteluisäntään.


Molemmissa sarjoissa pelaajien tulee olla opiskelijoita (yliopisto/AMK) tai enintään kaksi kalenterivuotta ennen kisoja valmistuneita. Kaikki ottelut pelataan naisen rajoilla ja naisten pallolla.

Kilpasarja on tarkoitettu pelaajille joilla on aikaisempaa lajikokemusta tai niille jotka kokevat pystyvänsä pelaamaan korkealla tasolla. Kilpasarjassa joukkueen jäsenten tulee olla saman paikkakunnan opiskelijoita ja joukkueessa tulee olla mukana vähintään kolme (3) naista, joista vähintään kahden (2) on pelattava samanaikaisesti numerolla 1-9.

Pelisarja on tarkoitettu kaikille vaikka aikaisempaa lajikokemusta ei olisi ollenkaan tai jos haluaa vain pelailla rennosti. Pelisarjaan voi ilmoittautua joukkueella, jossa pelaajia on myös eri paikkakunnilta. Pelisarjassa ei ole sukupuolikiintiöitä.


Kauempaa tuleville joukkueille on tarjolla hostellimajoitus. Varaa huoneesi osoitteesta myohostel.com ja saat varauksesi hinnasta -10% koodilla "OTAKOPPI".


Osallistumismaksu sarjoihin 195€ / joukkue. OLL:ään kuulumattomien joukkueiden osallistumismaksu 292€. 

OSM-kisoihin osallistuvasta joukkueesta täytyy olla vähintään 75 prosenttia OLL:n jäseniä tai muuten joukkueen osallistumismaksuun tulee 50% korotus. Seuraavien korkeakoulujen opiskelija- tai ylioppilaskunnat eivät ole OLL:n jäseniä: XAMK, Turun AMK, Vaasan AMK, Karelia AMK, Centria, Lapin AMK, Oulun AMK, Novia YHS, Taideyliopisto, Åbo Akademi, Oulun yliopisto ja Tampereen AMK.

Vakuutus: OLL:n jäsenjärjestöjen jäsenopiskelijat ovat vakuutettuja OLL:n järjestövakuutuksen mukaisesti. http://www.oll.fi/edut/tapaturmavakuutus/

Lisätietoa säännöistä, kiintiöistä, majoituksesta ja muista käytännön asioista kisaisännältä:

Urho Koljonen
+358503947703
urho.koljonen@gmail.com


Tapahtuman virallinen jatkopaikka ilmoitetaan myöhemmin!


Tapahtumaa järjestettäessä huomioidaan viimeisimmät ohjeistukset ja määräykset covid-19 pandemian suhteen. Tiedotus mahdollisista pandemian aiheuttamista muutoksista OtaKopin sosiaalisen median kanavilla, sekä ilmoittautuneille sähköpostitse.