Futsal 2020

28.11.2020 – 29.11.2020

Suomen Urheiluopisto, Vierumäki. Vierumäki Areena

Opiskelijoiden futsal SM-kisat pelataan Vierumäellä 28.-29.11.2020!


Otteluohjelma täältä: (Julkaistaan myöhemmin)


On taas aika ratkaista mistä korkeakoulusta tulee Suomen paras opiskelijoiden futsaljoukkue! Kokoa oma joukkueesi ja tule nauttimaan Vierumäen ainutlaatuisista puitteista. 


Ottelut pelataan Vierumäki Areenalla sekä kilpa- että rentosarjassa. Samat pelaajat eivät voi osallistua molempiin sarjoihin. Molempiin sarjoihin voi osallistua sekajoukkueilla!


Lisäksi OLL myöntää kilpasarjan voittajajoukkueelle osallistumisoikeuden seuraavan vuoden OEM-kisoihin!


Turnaus järjestetään yhteistyössä Opiskelijoiden liikuntaliiton, Vierumäen urheiluopiston ja Haaga-Helian liikunnanohjaajaopiskelijoiden kanssa. 


OSALLISTUMISMAKSU EARLYBIRD-HINTAAN 22.10. ASTI:OLL-jäsenille:


                 - Kilpasarja: 120€/joukkue

                 - Rentosarja: 80€/joukkue


Ei jäsenille:


  • Kilpasarja: 180€/joukkue

  • Rentosarja: 120€/joukkue


Turnauksen osallistumismaksut 23.10. JÄLKEEN:


OLL-jäsenille:


                 - Kilpasarja: 170€/joukkue

                 - Rentosarja: 110€/joukkue


Ei jäsenille:


  • Kilpasarja: 255€/joukkue

  • Rentosarja: 165€/joukkue


Tämän kisakutsun lopussa tiedot ketkä eivät ole OLL:n  jäseniä.


Ilmoittautuminen sarjoihin viimeistään 1.11.2020!


Maksuohjeet:


Osallistumismaksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä.


Majoitus


Joukkueet varaavat itse oman majoituksen ennen turnausta. Vierumäen sivuilla on oma kätevä majoitushaku, josta voi varata juuri sellaisen majoituksen, minkä jengi itselleen haluaa! Tarjolla muun muassa todella edullista opistomajoitusta, tyylikkäitä lomamökkejä ja kaikkea muuta joukkueen omien toiveiden mukaan. 


Joihinkin majoitusvaihtoehtoihin kuuluu ilmainen aamupala, joten kannattaa tsekata tarkasti mitä kaikkea paketissa on mukana.


Jos joukkue haluaa pitää jonkin tyyppistä iltameininkiä, niin mökit ovat ehdottomasti paras vaihtoehto siihen!


Majoittumiset voi varata täältä: Majoitushaku


Kaikki turnaukseen osallistuvat pääsevät rentoutumaan uimahalliin puoleen hintaan. Normaalisti 9€, pelajille 4,50€.

Kaikki SM-kisojen ruokailut ovat herkullisessa opiskelijaravintola Kaskelassa!

Ravintola sijaitsee aivan Vierumäen ytimessä, vain kivenheiton päässä majoituksista, ottelupaikasta ja muista palveluista. Kaskelassa on tarjoilla neljä ateriaa päivässä turnauksen aikana:


Aamupala: 07:00-10:00, hinta 8€

Lounas: 11:00-14:00, 3,06€/8€ ilman ateriatukikorttia

Päivällinen: 16:30-20:00 (sunnuntaina 16.30-19.00), ennakkoon varattuna 12€ (ilman varausta 14€)

Iltapala: 19:30-21:30, 6,50€ (varattava etukäteen, henkilömäärä pitää olla tiedossa (yhteisvaraus), kassalta ei voi ostaa iltapalaa jos ei ole etukäteisvarausta)
Viihde ja vapaa-aika


Vallitsevan tilanteen takia kisan järjestävä projektiryhmä on päättäny toimia vastuullisesti ja jättää juhlat/viralliset jatkot pois tämän vuoden kisoista, joissa ei pystytä noudattamaan valtion antamia suosituksia! Lauantaina pelien jälkeen luvassa yhteistä aktiviteettia, joista informoidaan tarkemmin myöhemmin. 


Lisäksi Vierumäen oman aktiviteettitarjonnan löydät täältä: 


https://vierumaki.fi/liikuntatilat-ja-lajit Opiskelijoiden SM-kisoihin voi osallistua kaikki korkeakouluopiskelijat. Olethan siis valmis näyttämään opiskelijakorttia tai kopiota opintotodistuksestasi! Ensisijainen osallistumisoikeus on OLL:n jäsenillä. Opiskelijoiden liikuntaliittoon kuulumattomien ylioppilaskuntien jäsenet sekä ammattikorkeakouluopiskelijat, jotka eivät ole oman opiskelijakuntansa jäseniä, ovat oikeutettuja osallistumaan OSM-kisoihin tietyin erityisehdoin.Ilmoittautuminen kisoihin katsotaan tehdyksi vasta kun osallistumismaksu on suoritettu. OSM-kisoihin osallistuvasta joukkueesta täytyy olla vähintään 75 prosenttia OLL:n jäseniä tai muuten joukkueen osallistumismaksuun tulee 50% korotus. Seuraavien korkeakoulujen opiskelija- tai ylioppilaskunnat eivät ole OLL:n jäseniä:


XAMK

Turun AMK 

Vaasan AMK 

Karelia AMK 

Centria

Lapin AMK 

Oulun AMK 

Saimaan AMK

Novia YHS 

Taideyliopisto

Åbo Akademi 

Oulun yliopisto   OLL:n jäsenjärjestöjen jäsenopiskelijat ovat vakuutettuja OLL:n järjestövakuutuksen mukaisesti. https://www.oll.fi/jasenyhteisoille/edut-jasenyhteisoille/tapaturmavakuutus/


INFOKIRJE: https://www.canva.com/design/DAELyEVJj3Q/8Xl-m1gM5N_hc6SNK2vRIw/view?utm_content=DAELyEVJj3Q&utm_campaign=designshare&utm_medium=link&utm_source=publishsharelink


Löydät meidät myös Instagramista @osmvierumaki