Kaukalopallon Opiskelijoiden SM-kisat

19.3.2022 – 19.3.2022

Tuplajäät Kuopio

0 participants

Register!


Suomen Kaukalopalloliitto järjestää yhteistyössä Opiskelijoiden Liikuntaliiton kanssa Opiskelijoiden SM-kisat Kuopion Toivalan Tuplajäillä lauantaina 19.3.2022.

Kaukalopallo on helppo ja vauhdikas jääjoukkuepeli, jossa vartalokontaktit ovat kiellettyjä. Kaukalopallo on alun perin kehitetty jääpallosta kaukaloon ja lajia on pelattu Suomessa jo yli 40 vuotta.


Osallistumismaksu ja ilmoittautuminen

Turnaukseen ovat tervetulleita kaikki korkeakouluopiskelijat niin poika-, tyttö että sekajoukkueilla. Kaikki kilpailevat samassa sarjassa.

Osallistumismaksu turnaukseen on 360 euroa. Joukkueen osallistujista vähintään 75% tulee olla Opiskelijoiden Liikuntaliiton jäseniä, muuten osallistumismaksuun tulee 50% korotus.

Lista Opiskelijoiden Liikuntaliittoon kuuluvista kouluista löytyy täältä: Jäsenemme - Opiskelijoiden Liikuntaliitto – OLL

Turnaukseen mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä kahdeksan (8) joukkuetta, joten oma joukkue kannattaa ilmoittaa turnaukseen hyvissä ajoin! Viimeinen päivä ilmoittautumiseen on 17.2.2022.

Mikäli koet tai näet häirintätilanteita turnauksen aikana, ota yhteyttä turnauksen Häirintäyhdyshenkilöön: Satu Tiihonen puh. 050 553 8922


Vakuutus

Opiskelijoiden Liikuntaliittoon kuuluvat ovat vakuutettuja OLL:in vakuutuksella. Opiskelijoiden Liikuntaliittoon kuulumattomien tulee ostaa itselleen vakuutus.

Kaukalopalloliiton vakuutuksista tietoa löytyy täältä: Lisenssitietoa - Kaukalopalloliitto Pelaaja voi ostaa 1-turnauslisenssin tai koko joukkue (max 25) voi ostaa tapahtumavakuutuksen.

Mikäli joukkue tai pelaaja ostaa vakuutuksen, tulee toimittaa Kaukalopalloliiton sähköpostiin toimisto@kaukalopalloliitto.fi pelaajaluettelo pelaajien koko nimellä ja syntymäajalla.

 

Majoitus ja ruokailu

Turnaukseen osallistuville opiskelijoille on tarjolla majoitustarjous Sokos Hotelli Puijonsarveen. Lisää tietoa tarjouksesta ja varausohje: Majoitustarjous OSM-kisoihin

Turnaukseen osallistuvilla on mahdollisuus tehdä ruokatilaus ennakkoon jäähallin kahvioon opiskelija-alennuksilla. Päivän aikana on myös muita opiskelija-alennuksia kahvioon turnaukseen osallistuville.

Ruokatilaukset: pakkipari@outlook.com

 

Lisätiedot ja yhteydenotot

Satu Tiihonen

Suomen Kaukalopalloliitto

satu.tiihonen@kaukalopalloliitto.fi

puh. 050 553 8922

www.kaukalopalloliitto.fi

 

Markku Rantahalvari

Opiskelijoiden Liikuntaliitto

markku.rantahalvari(at)oll.fi

+358 44 7800 217