Salibandyn OSM-kisat 2023

25.11.2023 – 26.11.2023

Vierumäki

7 deltagarna

Anmälan!

OTTELUOHJELMA:
Turnauskaavio Otteluohjelma: Vierumäki Areena
Lohko A: Lauantai: Fat Pipe -kenttä (3)
KoLa KoLa - FBC-KY 12:00
Sb Loikka Sb Loikka - KoLa 14:00
FBC-KY FBC-KY - Sb Loikka 16:00
Lohko B:
Vierumäki SB Vierumäki SB - XAMK SB 13:00
XAMK SB Mansen Tahma - Vierumäki SB 15:00
Mansen Tahma XAMK SB - Mansen Tahma 17:00
Jatko-/mitalipelit sunnuntaina:
5. sija A3 vs B3 10:00
Välierät: A1 vs B2 11:00
B1 vs A2 12:00
Pronssipeli: Välierän hävinneet 13:00
Finaali:  Välierän voittajat 14:00

HUOM! 
Virallinen ilmoittautuminen on sulkeutunut, mutta jälki-ilmoittautuminen on vielä auki keskiviikkoon asti. Joukkuemäärää saattaa olla mahdollista kasvattaa, mutta emme takaa jälki-ilmoittautuneille osallistumisoikeutta osallistumisoikeutta turnaukseen.

SALIBANDYN OSM-KISAT PALAA VIERUMÄELLE MARRASKUUSSA 2023!

Muutaman vuoden tauon jälkeen salibandyn OSM-kisat tekevät paluun Vierumäelle 25.-26.11.2023 yhteistyössä Opiskelijoiden liikuntaliiton, Vierumäen ja liikunnanohjaajaopiskelijoiden toimesta.

Turnaus kokoaa yhteen salibandyn harrastajat ympäri Suomea koko viikonlopun ajaksi. Tule viettämään sporttinen viikonloppu upeissa puitteissa ja hulppeissa maisemissa yhdessä opiskelijakaveriesi kanssa!

Turnausviikonlopun aikana on luvassa tiukkoja otteluita, hauskaa oheistoimintaa sekä jatkobileet aivan Urheiluopiston sykkeessä.

Kokoa joukkueesi nyt!


Seuraa meitä myös Instagramissa! Ajankohtaista infoa viikottain.

https://www.instagram.com/osmvierumaki/


Säännöt:

Turnauksessa pelataan kilpa- ja rentosarjaa, jotka molemmat ovat sekasarjoja. Joukkueissa ei kuitenkaan ole kiintiötä sille, että tarvitsisi olla jonkin sukupuolen edustajaa. Joukkue voi koostua esimerkiksi pelkästään naisista tai miehistä.

Kilpasarjaa pelataan kahdessa eri lohkossa 3x15min otteluita salibandyn virallisilla pelisäännöillä. Finaali pelataan tehokasta peliaikaa, eli kello pysähtyy pelikatkoista. Kaikki muut ottelut pelataan juoksevalla peliajalla. Alkusarjan ottelut pelataan lauantaina ja jatko- ja mitalipelit sunnuntaina. Kilpasarjaan otetaan max. 10 joukkuetta. Kilpasarjan voittajalle palkintona kisapaikka opiskelijoiden salibandyn MM-kisoihin. 

Rentosarja on enemmän vapaamuotoisempaa ja sitä pelataan 4vs4 + maalivahdit. Peliaika on 2x10min. Joukkueita otetaan max. 20.


Osallistumismaksu turnaukseen:


OSM-kisoihin osallistuvasta joukkueesta täytyy olla vähintään 75 prosenttia OLL:n jäseniä tai muuten joukkueen osallistumismaksuun tulee 50% korotus. Seuraavien korkeakoulujen opiskelija- tai ylioppilaskunnat eivät ole OLL:n jäseniä:

XAMK, Jyväskylän AMK, Poliisi AMK, Tampereen AMK, Turun AMK, Vaasan AMK, Karelia AMK, Centria, Lapin AMK, Oulun AMK, Saimaan AMK, Novia YHS, Itä-Suomen yliopisto, Lapin yliopisto, Taideyliopisto, Turun yliopisto Åbo Akademi ja Oulun yliopisto.

Kilpasarja (seka): 310e per joukkue.

Rentosarja: 230e per joukkue.

Osallistumismaksu sisältää ainoastaan osallistumisoikeuden turnaukseen.

Ilmoittautuminen viimeistään: 10.11.2023 klo 23:59.


Jos osallistumismaksun maksaja on eri kuin yhteishenkilö tai jos maksu maksetaan esim. seuran tililtä, tulee siitä ilmoittaa s-postilla: markku.rantahalvari@oll.fi 

Jos joukkue joutuu peruuttamaan osallistumisensa Salibandyn OSM-kisoihin, peritään perutusta ilmoittautumisesta 30 euron (€) käsittelymaksu. Jos joukkue joutuu peruuttamaan osallistumisensa terveydellisistä tai henkilökohtaisista syistä, voidaan joukkue vapauttaa käsittelymaksun maksamisesta.

10.11. jälkeen joukkueen peruuttaessa osallistumisensa ei osallistumismaksua palauteta takaisin ilman lääkärintodistuksella todistettua sairastapausta tai muuta painavaa henkilökohtaista peruuttamisen syytä, jotka arvioidaan tapauskohtaisesti. Näissä tapauksissa joukkueelta peritään peruutuksesta 30 euron (€) käsittelymaksu.

Peruutuksissa tai lisäkysymyksissä ota yhteyttä OSM-kisojen järjestäjiin: osmsalibandy@gmail.com


Majoitusmahdollisuudet:

Koodilla "OSM25" voit varata majoituksen Vierumäen Hotelli Fennadasta tai Country Clubilta ja tarjous on voimassa 12.11.2023 asti. Koodi oikeuttaa -25% alennukseen normaalista huonehinnasta (sis. aamiaisen) ja huoneet myydään vapaan saatavuuden mukaan.  Huom. alennuskoodi ei koske Sporttihotelli Pihkalaa, mökkejä lomahuoneistoja tai alueen campus-huoneita. 


Vierumäellä on ravintolat Puhti ja V, joissa on mahdollista nauttia aamupalaa, lounasta, päivällistä sekä iltapalaa. Lounaasta saa KELA:n ateriaedun ravintola Puhdissa opiskelijakorttia näyttämällä.

Lisää majoituksista ja Vierumäestä: https://vierumaki.fi/

Häirintäyhdyshenkilö turnauksessa: Aleksi Hakari, 0409637739. Turnauksen aikana yhteys puhelimitse.


Tervetuloa mukaan viettämään ikimuistoista tapahtumaa kauniin luonnon ja upeiden puitteiden äärelle Vierumäelle, Suomen Urheiluopistoon!