Puolimaraton

Opiskelijoiden puolimaratonin SM-kisat juostaan Helsinki City Runin yhteydessä 14.5.2022

Helsinki City Run (HCR) on Suomen ylivoimaisesti suurin puolimaraton, joka kasvattaa suosiotaan vuosi vuodelta. Vuonna 2022 puolimaraton järjestetään tuttuun tapaan Helsinki City Running Dayn yhteydessä. Kisat ovat samalla opiskelijoiden Suomen mestaruus kilpailut.

OLL:n jäsenille -10% alennus Helsinki City Runille 2022!
Opiskelija-alennuksen saa vain OLL:n jäsenet näyttämällä voimassaolevaa opiskelijakorttia numeron haun yhteydessä OLL:n pisteeltä!

Tarkista seuraavilta sivuilta kuuluuko opiskelija- tai ylioppilaskuntasi OLL:n jäseneksi, jolloin olet oikeutettu alennukseen. https://www.oll.fi/jasenyhteisoille/jasenemme/


Haasta opiskelukaverit mukaan kokemaan kansainvälisen suuren juoksutapahtuman unohtumaton tunnelma! Alennus normaalihintaisesta ilmoittautumisesta ilmoittautumisajan päättymiseen asti. Opiskelijoiden Liikuntaliitto (OLL) on neuvotellut opiskelijoille alennukset myös Helsinki City Running Dayn muihin tapahtumiin Helsinki City Marathonille, Helsinki City 5:lle ja Helsinki City Marathonviestiin.

Huomaathan, että Opiskelijoiden Liikuntaliiton opiskelija-alennus ei koske toisen asteen opiskelijoita tai avoimen yliopiston tai avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijoita.

Ilmoittaudu tapahtuman nettisivujen kautta ja hyödynnä ilmoittautumiskoodi maksusivulla. Ilmoita myös korkeakoulusi ilmoittautumislomakkeen ”YRITYS/SEURA/KORKEAKOULU”-kohtaan.

HELSINKI CITY RUN PUOLIMARATHON -10 %
KOODI: HCRD22OLL

Ilmoittautumislinkki: Helsinki City Running Day 2022 | Online ilmoittautumisjärjestelmä (onreg.com)

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: https://helsinkicityrunningday.fi/


Jos sinulle heräsi kysymyksiä, ota yhteyttä:

Markku Rantahalvari/OLL
makku.rantahalvari@oll.fi , +358 44 7800 217