Puolimarathon

Opiskelijoiden puolimarathonin SM-kisat juostaan Helsinki City Runin yhteydessä 18.5.2019

Helsinki City Run (HCR) on Suomen ylivoimaisesti suurin puolimaraton, joka kasvattaa suosiotaan vuosi vuodelta. Vuonna 2019 marathon ja puolimarathon järjestetään Helsinki City Running Dayn yhteydessä 18.5.2019.

-10% alennus Helsinki City Runille 2019!
Opiskelija-alennuksen saa vain näyttämällä voimassaolevaa opiskelijakorttia numeron haun yhteydessä OLL:n pisteeltä!

Suomen suosituin puolimaraton Helsinki City Run juostaan 18.5.2019. Haasta opiskelukaverit mukaan kokemaan kansainvälisen suuren juoksutapahtuman unohtumaton tunnelma! Alennus normaalihintaisesta ilmoittautumisesta ilmoittautumisajan päättymiseen asti. Opiskelijoiden Liikuntaliitto (OLL) on neuvotellut opiskelijoille alennukset Helsinki City Running Dayn tapahtumiin (18.5.2019) Helsinki City Runille, Helsinki City Marathonille, Helsinki City 5:lle ja Helsinki City Marathonviestiin. Kaikki SAMOK:in sekä Opiskelijoiden Liikuntaliittoon kuuluvien ylioppilaskuntien, Poliisiammattikorkeakoulun, Tahkon Tallin ja Kadettitoverikunnan opiskelijakortin haltijat ovat oikeutettuja
opiskelija-alennukseen. Huomaathan, että Opiskelijoiden Liikuntaliiton jäseniä eivät ole Åbo Akademin, Oulun yliopiston sekä
Taideyliopiston opiskelijat. Opiskelija-alennus ei koske näiden kolmen yliopiston opiskelijoita, kuten ei myöskään toisen asteen opiskelijoita tai avoimen yliopiston tai avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijoita.

Ilmoittaudu tapahtuman nettisivujen kautta ja hyödynnä ilmoittautumiskoodi maksusivulla. Ilmoita myös korkeakoulusi ilmoittautumislomakkeen ”YRITYS/SEURA/KORKEAKOULU”-kohtaan.

HELSINKI CITY RUN PUOLIMARATHON -10 %
KOODI: HCR19OLL

FIN: https://secure.onreg.com/onreg2/front/step1.php?id=4100&defaultdistance=2&skipinfo=true

Ilmoita myös korkeakoulusi ilmoittautumislomakkeen ”SEURA/YRITYS”-kohtaan ja arvioi tavoiteaikasi realistisesti ruuhkien välttämiseksi!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:
www.helsinkicityrun.fi

Lisäksi näille matkoille on saatavilla opiskelija-alennukset, mutta nämä eivät ole virallisia OSM-matkoja:

HELSINKI CITY 5 – 5 kilometrin katujuoksutapahtuma, jossa voi joko kävellä tai tavoitella 5km virallista
aikaa. Opiskelijoiden alennus -10 % normaalihintaisesta osallistumismaksusta.
Koodi: CITY519OLL
FIN: https://secure.onreg.com/onreg2/front/step1.php?id=4100&defaultdistance=3&skipinfo=true

HELSINKI CITY MARATHONVIESTI - Opiskelijajoukkueilla mahdollisuus osallistua Marathonviestiin -10 % alennuksella (yhteismaksu). Kaikkien juoksijoiden tulee olla opiskelijoita ja joukkueen edustaa esim. ainejärjestöä tai ylioppilaskuntaa.
Koodi: HCMV19OLL

FIN: https://secure.onreg.com/onreg2/front/step1.php?id=4100&defaultdistance=5&skipinfo=true

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:
www.helsinkirunningevents.fi

Jos sinulle heräsi kysymyksiä, ota yhteyttä:

Markku Rantahalvari/OLL
makku.rantahalvari@oll.fi , +358 44 7800 217