Marathon


Opiskelijoiden marathonin SM-kisat juostaan jälleen Helsinki City Marathonin yhteydessä 18.5.2019!

Löydä sisäinen sankarisi – tee maratonin mittainen retki itseesi ja koe onnistumisen elämys!

Muista ilmoittaa oma korkeakoulusi ilmoittautumislomakkeen kohtaan ”YRITYS/SEURA/KORKEAKOULU”. Ilmoittaudu tapahtuman nettisivujen kautta ja hyödynnä ilmoittautumiskoodi maksusivulla:

HELSINKI CITY MARATHON -20 %

KOODI: HCM19OLL


FIN: https://secure.onreg.com/onreg2/front/step1.php?id=4100&defaultdistance=1&skipinfo=true

 


-20% alennus Helsinki City Marathonille!

Opiskelijoiden maratonin suomenmestaruuksista kilpaillaan perinteisesti Suomen suurimmalla maratonilla 18.5.2019. Alennus normaalihintaisesta ilmoittautumisesta ilmoittautumisajan päättymiseen asti.

Opiskelijoiden Liikuntaliitto (OLL) on neuvotellut opiskelijoille alennukset Helsinki City Runille ja Helsinki City Marathonille. Kaikki SAMOK:n, Opiskelijoiden Liikuntaliittoon kuuluvien ylioppilaskuntien, Poliisiammattikorkeakoulun, Tahkon Tallin ja Kadettitoverikunnan opiskelijakortin haltijat ovat oikeutettuja opiskelija-alennukseen.

Huomaathan, että Opiskelijoiden Liikuntaliiton jäseniä eivät ole Åbo Akademin, Oulun yliopiston sekä Taideyliopiston opiskelijat. Opiskelija-alennus ei koske näiden kolmen yliopiston opiskelijoita, kuten ei myöskään toisen asteen opiskelijoita tai avoimen yliopiston tai ammattikorkeakoulun opiskelijoita.

Opiskelijakortti tai muu asianmukainen todistus opiskelupaikasta on oltava mukana kisatoimistolla kun haet numerolappua! Sarjojen kärkikolmikon tullessa maaliin suoritetaan palkintojenjako maalialueen lähellä. Iloisia harjoitteluhetkiä! 


Markku Rantahalvari markku.rantahalvari@oll.fi +358 44 7800 217