Frisbeegolf

FRISBEEGOLFIN OSM TEKEE PALUUN VIERUMÄELLE TOUKOKUUSSA 2020!

Frisbeegolfin OSM-kisat järjestetään 9.-10.5.2020 Heinolassa. Kilpailun näyttämönä toimivat 21-väyläinen Kippasuo Pro Disc Golf Park ja 18-väyläinen Kippasuo AM Disc Golf Park. Kaksinkertainen frisbeegolfin suomenmestari (2013, 2015) Pasi Koivu on ponnistanut uralleen Heinolan Kippasuolta.

Ratana Kippasuo Pro soveltuu erittäin hyvin OSM-kisojen kilpasarjaa varten. Puisto- ja metsäväylistä koostuva monipuolinen Pro rata sisältää paljon korkeuseroja ja erilaisia heittolinjoja. Mikäli mielesi tekee haastaa itsesi tai kaverisi, tai kilpailla opiskelijoiden SM-tittelistä, valitse Kippasuo Pro ja kilpasarja!

Vuonna 2018 valmistunut Kippasuo AM Disc Golf Park on aivan Pro radan läheisyyteen rakennettu 18-väyläinen erillinen rata. Tämä rata palvelee parhaiten aloittelevia pelaajia ja ensikertalaisia. Tämän radan väylien pituudet pysyvät alle 80 metrin, joten jos haluat kokeilla lajia tai pelata frisbeegolfia rennommalla otteella, on valintasi Kippasuo AM ja rentosarja!

Vuoden 2020 frisbeegolfin OSM-kisoissa järjestetään kilpasarjat miehille ja naisille, sekä kaikille avoin rentosarja. Kilpasarjojen kolme parasta pelaajaa palkitaan ja tiedossa on rutkasti oheiskilpailuista ja arvonnoista voitettavia palkintoja.

Kilpailut järjestää ammattikorkeakoulu Haaga-Helian Vierumäen kampuksen opiskelijakunta Tahkon Talli yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa.