Kisojen järjestäminen

Tule mukaan järjestämään opiskelijoiden SM-kisat 2023! Haku päättyy 15.10.2022. Tämän jälkeen voit hakea kisoja, joihin ei järjestäjiä ensimmäisen haun aikana ole tullut. 

Kokoa innokas tiimi ja järjestä lajisi opiskelijoiden SM-kisat. Kisoja on järjestetty viime vuosina muun muassa bingossa, futsalissa, jalkapallossa, lentopallossa, pesäpallossa, salibandyssa, pöytätenniksessä, frisbeegolfissa, ultimatessa, maratonissa, jääkiekossa, biljardissa, seikkailu-urheilussa, shakissa ja E-urheilulajeissa. Opiskelijoiden SM-kisojen järjestäjätahona voi ensisijaisesti toimia OLL:n jäsenjärjestö (opiskelijakunta/OLL:n jäsenylioppilaskunta) tai sen alayhdistys (esim. opiskelijoiden urheiluseura, ainejärjestö tai koulutusalajärjestö) tai korkeakoulun liikuntatoimi (esim. Unisport). Mikäli yksikään edellä mainituista tahoista ei ole hakenut tietyn lajin OSM-kisoja, voi OLL:n hallitus harkintansa mukaan myöntää järjestelyoikeuden muulle taholle (esim. OLL:oon kuulumattomalle ylioppilaskunnalle, lajiliitolle, urheiluseuralle tai liikunta-alan yritykselle). Tämän vuoden kisalistan voit katsoa täältä:
www.osmkisat.fi

Opiskelijoiden SM-statuksen myöntää Opiskelijoiden Liikuntaliiton hallitus hakemusten perusteella. Tapahtuman päänimitys on opiskelijoiden (laji) SM-kisat. Viimevuosina kisojen sisällä on järjestetty myös lajikokeiluja ja muuta matalan kynnyksen liikuntaa.

Pyydämme halukkaita OSM -kisojen järjestäjiä tutustumaan liitteenä oleviin OSM-sääntöihinOLL:n yhdenvertaisuussuunnitelmaan ja Ympäristövastuuohjelmaan sekä täyttämään hakulomake osoitteessa Hae OSM-kisajärjestäjäksi - Opiskelijoiden Liikuntaliitto – OLL

 

Kisajärjestäjänä saat ainutlaatuista kokemusta tapahtumanjärjestämisestä, verkostoidut samanhenkisten ihmisten kanssa ja vietät ikimuistoiset kisapäivät. OLL välittää kisojen pääjärjestäjille pyynnöstä todistukset OSM-kisojen järjestämisestä.

Jos hakijatahona on muu kuin jäsenemme (tästä näet jäsenemme Opiskelija- ja ylioppilaskunnat - Opiskelijoiden Liikuntaliitto – OLL) tai jäsenjärjestön alainen järjestö/yhdistys tai korkeakoulun liikuntatoimi, tulee hakijatahon tarjota OSM -sarjaan opiskelija-alennusta, jotta OLL voi myöntää OSM –kisastatuksen.

Tykkää ja seuraa OSM -kisojen virallista FB-ryhmää osoitteessa:
https://www.facebook.com/osmkisat

Opiskelijoiden SM-kisojen säännöt - Opiskelijoiden Liikuntaliitto – OLL
Yhdenvertaisuussuunnitelma - Opiskelijoiden Liikuntaliitto – OLL
Ympäristövastuuohjelma - Opiskelijoiden Liikuntaliitto – OLL


Yhteydenotot: 

Markku Rantahalvari

Koulutus- ja tapahtuma-asiantuntija
Opiskelijoiden Liikuntaliitto
markku.rantahalvari(at)oll.fi
+358 44 7800 217